Viranşehir'de OSB'ye 8,2 milyon TL yatırım

Viranşehir'de OSB'ye 8,2 milyon TL yatırım

Viranşehir Organize Sanayi Bölgesi Elektrik, Kanalizasyon ve Yağmursuyu Altyapısının Kurulması Projesi ile Viranşehir OSB Hazır Giyim Sektörüne Anahtar Teslimi Fabrika Yapımı Projesi’nin sözleşmeleri imzalandı.

Viranşehir Organize Sanayi Bölgesi tarafından Karacadağ Kalkınma Ajansına sunulan “Organize Sanayi Bölgesi Elektrik, Kanalizasyon ve Yağmursuyu Altyapısının Kurulması Projesi” ile “Viranşehir OSB Hazır Giyim Sektörüne Anahtar Teslimi Fabrika Yapımı Projesi’nin sözleşmeleri imzalandı.

Viranşehir Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen imza törenine İlçe Kaymakamı Ömer Dereci, Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Hasan Meral ve İlçe Belediye Başkanı Salih Ekinci ile basın mensupları katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan ilçe Kaymakamı Ömer Dereci, 8.2 Milyon TL bütçeli projelerin Viranşehir'e ekonomik ve istihdam alanlarında çok büyük katkılar sağlayacağını kaydetti. Viranşehir OSB'de iki yıl boyunca yürütülen altyapı çalışmalarına Karacadağ Kalkınma Ajansı'nın destek sunduğunun ifade eden Dereci, sözleşmesini imzalayacakları altyapı projesinin hayata geçmesi ile Viranşehir OSB'nin modern bir yapıya kavuşacağını söyledi. Kaymakam Dereci, bir diğer proje olan tekstil fabrikasının 300 kişiye istihdam sağlayacağını ve Viranşehir OSB'de hazır giyim sektöründeki yatırımların da önünü açacağını sözlerine ekledi.

Öte yandan Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü Koordinasyonunda çalışmalarını sürdüren Karacadağ Kalkınma Ajansı, Viranşehir ilçesinde sanayinin gelişimi amacıyla Cazibe Merkezleri Destekleme Programı (CMDP) kapsamında 6.8 Milyon TL’lik destek sağlayacak. 


Viranşehir'de OSB'ye 8,2 milyon TL yatırım

Viranşehir'de OSB'ye 8,2 milyon TL yatırım

Viranşehir'de OSB'ye 8,2 milyon TL yatırım

Viranşehir'de OSB'ye 8,2 milyon TL yatırım

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.