Yahudi şımarıklığı!

Yahudi şımarıklığı!

İşgal altındaki El Halil kentinde bulunan Halil İbrahim Caminde, yahudiler dini bayramları için toplanarak, danslı, müzikli eğlence düzenledi.

Hazreti İbrahim'in oğlu Hazreti İsak ile eşinin makamlarının yanı başına müzik sistemi kuran yahudiler, müslümanların en kutsal mekanlarından biri olan Halil İbrahim Caminin içinde ritüel gerçekleştirdi.

İsrail askerleri dini bayram nedeniyle günlerdir El Halil kenti ile Kudüs'teki Mescid-i Aksa'da Ortodoks yahudilerinin güvenliği için Filistinlileri tahliye ediyordu.

İşgale direnen Filistinliler sert müdahalelerle karşılaşırken, çıkan olaylarda yaklaşık 60 Filistinli tutuklanmış, 20 kişi de yaralanmıştı.

Yüzlerce yahudi, dini bayramlarındaki ritüel gereği zaten yarısı sinagog olarak kullanılan Halil İbrahim Camini müslümanlara tamamen kapattı. Boşaltılan caminin içinde şarkılar söylendi, konser verildi.

Halil İbrahim Caminin müslümanlar için ayrılan kısmında gerçekleştirilen dini tören, Hazreti İbrahim'in oğlu Hazreti İshak ile eşinin makamlarıyla Selahattin Eyyübi'nin minberinin yanı başında yapıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.