Yangında ağır yaralanan anne ve oğlu vefat etti

Yangında ağır yaralanan anne ve oğlu vefat etti

Gaziantep'te evlerinde çıkan yangında ağır yaralanan Suriye uyruklu anne ve 2 yaşındaki oğlu, 9 gündür tedavi gördükleri hastanede vefat etti.

Yangın, 18 Haziran'da merkez Şahinbey ilçesinin Güneş Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, annesi mutfakta olduğu sırada 2 yaşındaki oğlu Halit Muhammed, çakmakla oynayınca yangın çıktı.

Yatağın tutuşmasıyla başlayan yangın kısa sürede büyüyerek evin tamamını sardı. Evden dumanların yükseldiğini gören mahalleli, durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Mahallenin elektriğinin kesilmesinin ardından eve müdahalede bulunan ekipler, içeride mahsur kalan anne Huda, çocukları 7 aylık Ahmet ve Halit'i yaralı olarak evden çıkardı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan anne ve 2 çocuğu ambulanslarla 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanenin yanık ünitesinde tedavi altına alınan anne ve oğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen bu sabah vefat etti.

Anne ve oğlunun cenazeleri, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.