Yapıcıoğlu: Bizler memlekete hizmet etmek için varız

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde partisinin seçim lokali açılışında konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, 31 Mart seçimleri için belirledikleri adayların, emin ve güvenilir olmasına dikkat ettiklerini söyledi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde partisinin seçim lokalinin açılışına katıldı.

İlçeye çok sayıda araçla konvoy şeklinde giren Yapıcıoğlu, Hilvanlıların yoğun ilgisi ve teveccühü ile karşılaştı.


Küçük bir miting halini alan lokal açılışı, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Hilvan Belediye Başkan adayı İmam Bazik, bir selamlama konuşması yaptı.

Selamlama konuşmasının ardından HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, vatandaşlara hitap etti.

3.png

İnsan merkezli bir siyaset yürüttüklerini belirten Yapıcıoğlu, amaçlarının memleketin dört bir tarafına adaleti götürmek olduğunu söyledi.

31 Mart seçimleri için emin, güvenilir ve sağlam adaylar belirlemeye çalıştıklarını dile getiren Yapıcıoğlu, "Bizim siyasetimiz başkaları üzerinden kendimizi anlatmak değil. Biz olabilecek en doğru adaylarımızı tespit edip en güvenilir adaylarla yol yürümeye, hedefe varmaya çalışıyoruz. Az önce adayımız İmam kardeşimizin dediği gibi; bizler memlekete hizmet etmek için varız. Biz hiç kimseye efendi olmak, hiç kimseye tepeden bakmak için bu vazifeye talip olmadık. On yıllardır sizin aranızda olan, sizlerin de yakinen tanıdığı gibi emin birisidir. Yine sol tarafımda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Emin Özaslan kardeşim var. O da adı gibi emin, kendisine emanete edilecek vazifeyi yapabilecek ve bunu yaparken hizmetten başka bir şey düşünmeyecek, millete tepeden bakmayacak ve hizmeti adil bir şekilde yapacak bir kardeşimizdir." diye konuştu.

2.png

"Halkın parasını son kuruşuna kadar emanet bilinciyle milletin faydası için kullanacağız"

Partisinin belediyecilik anlayışının temel ilkelerine değinen Yapıcıoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Birincisi adalet. Biz adaleti mutlaka gerçekleştirilmesi gereken bir hedef olarak belirledik. Ve en büyük hedefimiz adaleti yeniden tesis etmektir.

İkinci kavramımız emanettir. Biz sadece bize verilen makamı değil; hayatı da Rabbimizin bize bir emaneti olarak görüyoruz. Sahip olduğumuz her şeyimiz bize emanettir. Bunun için de emaneti gerçek sahibine teslim edene kadar Rabbimizden, bizi emin kılması için dua ve niyaz ederiz. Halkımız eğer teveccüh eder de bize yetki verirse o makamların da bir emanet olduğunu, o makamlara gelenlerin harcama yetkisine sahip, milletin parasının da bir emanet olduğu bilinciyle hareket edip son kuruşuna kadar milletin faydası için kullanacağız.

Üçüncü kavramımız ehliyettir. Buraya gelecek kardeşlerimiz ehil kişilerdir.

Dördüncü kelimemiz ise liyakattir. O makama getirilecek kişilerin o makama layık olması ve halka en layık hizmeti götürebilecek kişiler olmasına dikkat ediyoruz. Bu ölçüler sağlam bir şekilde oturduktan sonra kardeşlerimiz o makamlara geldiğinde, halkımızın uzun zamandır hasretle beklediği ama bir türlü kavuşamadığı hizmetleri getirecektir."

1.png

Konuşmaların ardından HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partililerle birlikte lokalin kurdelesini keserek açılışını gerçekleştirdi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.