Yapıcıoğlu'ndan Siirt dernek ve vakıflarına ziyaret

HÜDA PAR Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Zekeriya Yapıcıoğlu, Esenler ve Fatih'te bulunan Siirt dernek ve vakfını ziyaret etti.

Partisinin genel başkan yardımcıları ile il teşkilatından bir heyet ile önce Esenler Atışalanı'nda bulunan Esenler Siirtliler Derneği'ni ziyaret eden Yapıcıoğlu, ardından Fatih ilçesi Zeyrek Mahallesi'nde bulunan Tillo Derneği ile Siirt Vakfı'nı ziyaret etti.


Vakıf ve dernek yetkilileri, 14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimde milletvekili seçilen Zekeriya Yapıcıoğlu'nu ve diğer partili vekilleri de tebrik edip başarılarının devamını diledi.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, sadece İstanbul'un bir bölgesinin değil İstanbul'un tamamı ve diğer illerin de vekili gibi çalışma yürüteceklerini, halkın sorun ve sıkıntılarının çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

"Erdoğan'a destek verdiğimiz için 'katiller Meclis’te' diyorlar"

3.png

CHP başta olmak üzere muhalefet partilerinin HÜDA PAR'a yönelik saldırılarına ilişkin de konuşan Yapıcıoğlu, "Onlar saldırdıkça, agresifleştikçe; kendi elleriyle yüzlerine taktıkları maskeyi çıkarıyorlar. Millet onların gerçek yüzünü görmeye başladı. Bir kez daha gördük ki, onlar idare makamına gelirlerse kendilerine benzemeyenlere hayat hakkı tanımayacaklar. Hukuk diyorlar, hukukun üstünlüğü diyorlar; biz Erdoğan'a destek verdiğimiz için 'Katiller Meclis’te' diyorlar. Bre Allah'tan korkmaz! Hukuk diyorsun; elinde katil olduğumuza dair delil var ise şu andaki mevcut kanunlar belli bir süre ceza alanların milletvekili adayı bile olamayacaklarını söylüyor. Ne diye elinde delille gidip seçim kurullarına itiraz etmedin? Madem bizden bu kadar rahatsızsın. Değilse niye bu iftiraları atıyorsun? Bugün de; ‘Bunlar şuna karşı, buna karşı, yok biz 11-12 yaşındaki kızlarımızı sokaklara çıkarmaya korkuyoruz.’ diyorsun. Gören de diyecek ki; ikinci turdan Recep Tayyip Erdoğan çekilmiş, 2 tane aday var ve bunlardan bir tanesi Kılıçdaroğlu, bir tanesi de Yapıcıoğlu." dedi.

"Ellerinden gelse mazbatayı bize verdirmeyecekler"

2.png

Yapıcıoğlu, "Şimdi eğer sizin birinci turdaki gayeniz bizim İslami kimliğimizden, Müslümanca duruşumuzdan dolayı Meclis’e girmemizden rahatsız oluyorduysanız ve bundan dolayı saldırıyorduysanız bu seçim geçti. Dört kardeşimiz adaydı, dördü de Meclis’e gitti. Şimdi siz diyorsunuz ki bunlar anayasayı değiştirecek. Anayasaya göre anayasayı değiştirmek için 4 değil 400 milletvekili gerekiyor. Biz bire yüz değiliz ki; ama Allah'ın izni ile orada inandığımız şeyleri cesurca dile getirme, milletimizin ve İslam ümmetinin maslahatını gözetme noktasında ağır bir sorumluluk yüklendik. Evet, artık sizin köhnemiş ideolojilerinizi orada yüzünüze çarpacak insanlar olacak. Bundan dolayı telaşlı olabilirsiniz. Bu telaşınız bir şeyi değiştirmeyecek. Ellerinden gelse mazbatayı bize verdirmeyecekler. Bize saldırmalarının pek çok nedeni var. Bir tanesi belki bizim duruşumuz, bizim kimliğimiz fakat özelikle ikinci turdan sonra saldırıların sebebi şu; bizi bir taraftan milliyetçi kesimlere gammazlıyorlar bir taraftan Kürtlere gammazlıyorlar bir taraftan ultra seküler laikçilere gammazlıyorlar. Birine diyorlar ki; bunlar Kürt katili, öbürüne diyorlar ki bunlar Kürtçü, bölücü. Diğerine diyorlar ki; bunlar anayasayı değiştirecekler. Ne varsa bütün tuşlara beraber basıyorlar. Şimdi onlar da bütün zillere basıyorlar. Kürt mahallesinin ziline basıyorlar, milliyetçi kesimin ziline basıyorlar. Kemalistlerin, ultra seküler laikçilerin ziline basıyorlar. Hepsine birden, bütün tuşlara aynı andan basınca belki bir şey çıkar diye düşünüyorlar." diye konuştu.

"Beceriksizliklerini HÜDA PAR'a saldırarak örtmeye çalışıyorlar"

1.png

Her gün Pensilvanya'dan ya da Kandil'den muhalefete destek mesajları geldiğini vurgulayan Yapıcıoğlu, "Artık gizleme ihtiyacı duymuyorlar. Bunlar konuşulmasın diye bunu o ortaklıkların üzerinde bir şal olarak örtmeye çalışıyorlar fakat yapamıyorlar. Bir de projesizliklerini, beceriksizliklerini örtmek için bunu yapıyorlar. Beceriksizliklerinin konuşulmasını istemiyorlar. Siz millete ne vaat ediyorsunuz? Ne vadediyorlar biliyor musunuz? Enflasyon düşecek, Suriyeliler gidecek, şöyle böyle olacak. Nasıl olacak? Nasılı yok! Çünkü heybelerinde bir şey yok. Heybede ne olduğunu kimse sormasın diye sabah HÜDA PAR, öğleden sonra HÜDA PAR, akşam HÜDA PAR. Bir de yatmadan önce 4 tane hap alıyorlar. O hapla kafayı vuruyorlar. Varsa yoksa HÜDA PAR. Milleti de bu şekilde kendi beceriksizliklerini sorgulamasınlar diye bunlarla meşgul ediyorlar." şeklinde konuştu. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.