Yatırım bölge için çok önem taşıyor

Yatırım bölge için çok önem taşıyor

Bingöl'de Sütaş'ın yatırım çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Ali Mantı, Sütaş yatırımının bölge için çok önem taşıdığını söyledi.

Bingöl Valisi Ali Mantı, Sütaş'ın yatırım çalışmalarını yerinde inceledi.

Proje Bazlı Teşvik Sistemi kapsamında desteklenen 19 firma arasında yer alan Sütaş tarafından Bingöl merkeze bağlı Çeltiksuyu ve Sarıçiçek köyleri arasında yapımı süren yatırım alanında incelemede bulunan Vali Mantı, Sütaş yatırımının bölge için çok önem taşıdığını söyledi.

Bingöllülerin yatırımı yakından takip ettiğini dile getiren Vali Mantı, şunları söyledi:

"Çalışmaların her aşamasını büyük bir dikkatle izliyor ve inceliyoruz. Hamdolsun inşaat süreciyle ilgili bir problem olmadığını ve çalışmaların bir plan dâhilinde devam ettiğini gördük. İnşallah bu proje ilimizin ve bölgemizin kalkınmasında lokomotif rol oynayacaktır. Tarım, hayvancılık ve istihdam konusunda bu yatırım sayesinde önemli bir mesafe alacağımızı düşünüyorum. Sütaş projesi tamamlandığında, artı dışsallık üzerinden diğer sektörlere de faydası olacaktır."

Daha sonra Vali Mantı, yapımı İl Özel İdaresince asfaltı yapılan Sarıçiçek-Sütaş-Havalimanı-Çeltiksuyu yolunda incelemelerde bulundu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.