Yatırım programı arasına 608 derslik de alındı

Yatırım programı arasına 608 derslik de alındı

Eğitim yatırımları değerlendirme toplantısında konuşan Batman Valisi Deniz, 2018 yılı yatırım programı arasına 608 dersliğin yapılmasının da alındığını söyledi.

2018 Yılı Eğitim Yatırımları Değerlendirme Toplantısı Batman Valisi Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya; Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Muzaffer Özkan ve ilgili kurumların teknik personeli katıldı.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü teknik personelleri tarafından ilde yürütülen eğitim yatırımları hakkında yapılan sunumla başlayan toplantı, yapımı devam eden ve planlanan eğitim yatırımlarına ilişkin ilgili kurumların yürüteceği çalışmalar ele alındı.

Merkez ve bağlı ilçelerde yapılmakta olan eğitim yatırımlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Deniz, ilde 2018 yılı yatırım programına 608 dersliğin de alındığını belirterek, şu anda 502 adat derslik, 4 adet lojman, 9 adet atölye, 3 adet spor salonu ve 700 kişilik öğrenci pansiyonuna ait inşaat çalışmalarının da devam ettiğini ifade  etti.

İnşaat çalışmaları devam eden eğitim yatırımlarının 2018-2019 eğitim-öğretim yılına yetiştirilmesi için ilgili kurumların koordineli bir şekilde çalışmalarını isteyen Deniz, yürütülen projelerin eksiksiz bir şekilde tamamlanması konusunda ilgili kurumlara talimat verdi.

İLKHA



Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler