"Yerel yönetimler performans araştırması" anketinde Artuklu İlçe Belediyesine ödül verildi

"Yerel yönetimler performans araştırması" anketinde Artuklu İlçe Belediyesine ödül verildi

"Yerel yönetimler performans araştırması" anketinde Mardin Artuklu İlçe Belediyesi, 3'üncü sırada yer alarak başarısını bir kez daha gösterdi.

Mardin merkez ilçesi Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, göreve başlamasının ilk bir buçuk senesinde başarılı işlere imza attı. İlçede altyapı-üstyapı, sosyal sorumluluk projeleri ve farklı projeler ile beğeni toplayan Başkan Tutaşı, çalışmaların karşılığını ise Mardin halkının teveccühü ile alıyor.

Buna göre, ORC araştırma ve anket firmasının Güneydoğu Anadolu Bölgesi İlçe Belediyeleri arasında en başarılı görülen Belediye Başkanları anketinde Başkan Tutaşı, 3'üncü oldu. Yapılan anket, Artuklu Belediyesi'nin başarısını bir kez daha gözler önüne serdi.

Konu hakkında yazılı açıklama yapan Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, yaptıkları çalışmaların meyvelerini aldıklarını, çalışmaların halk tarafından takdir edildiğini ve Artuklu halkının ilgisine layık olmaya devam edeceklerini söyledi.

"Çalışmalarımız halkımızın gönlünde yerini buldu"

Gönül belediyeciliğini inşa ederek yapılacak çalışmalarla gönüllere köprü kuracaklarını göreve başlarken ifade ettiğini dile getiren Tutaşı şöyle devam etti:

Ekiplerimizle hemen planlamalarımızı yaparak ve sürekli halkımızın içinde olarak sorunları yerinde tespit ettik, akabinde harekete geçtik. Bir buçuk yıl içine önemli işleri sığdırdık. Yollardan yeni binalara, sosyal sorumluluk çalışmalarından spor dostu belediyeciliğe kadar geniş bir yelpazede projeler yaptık. Vatandaşlarımız, çalışmalarımızı her platformda överek bizleri sahiplendi. Son olarak, bir anket firmasının Güneydoğu Anadolu Bölgesi ilçe belediyeleri başarı oranı ölçme çalışmasında da hemşerilerimiz yaptığımız çalışmaları beğendiklerini verdikleri oylar ile gösterdi.

"Verilen sözler yerine gelecek"

Çalışmaların ara vermeden devam edeceğine işaret eden Tutaşı, "Biz, bu ilgiye her zaman layık olmaya devam edeceğiz. Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Halkımızın arasında sürekli yer alacağız ve ortak akıl ile sorunları hep birlikte ortadan kaldıracağız. Yaptığımız çalışmaları takdir eden ve sürekli yanımızda olan Artuklu ve Mardin halkına yürekten teşekkür ederiz" diye belirtti.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.