Yetimler Vakfı binlerce yetime kırtasiye yardımında bulundu

Yetim, öksüz ve kimsesizlere yönelik yardım faaliyetlerinde bulunan Yetimler Vakfı, binlerce öğrenciye kırtasiye yardımlarını ulaştırmak üzere çalışma başlattı.

2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesinde "Bir Yetimi De Sen Okut" sloganıyla başlattığı kırtasiye yardımı kapsamında dağıtım sürecine giren Yetimler Vakfı, ailelerle beraber yetim öğrencilerin de yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

Önceki yıllarda da yürüttüğü kırtasiye yardımları kapsamında binlerce aileye ulaşan Yetimler Vakfı, bu sene daha fazla yetime ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor.


Vakıf binalarında dağıtım sürecine giren Yetimler Vakfı, hazırladığı kırtasiye paketi içerisinde çantasından lazım olabilecek defter çeşitlerine, kalem-silgi gibi ürünlerden etkinliklerde kullanılabilecek yapıştırıcı ve boya türlerine kadar her nevi malzemeyi barındırıyor.

Yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan yetimler Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Recep Bozkır, 2017 yılından bu yana sürdürdükleri kırtasiye yardımı çalışmasını bu sene daha geniş kitlelere ulaştırma gayretiyle çalıştıklarını belirtti.

Yetimler Vakfı olarak her yıl kırtasiye yardımında bulundukları gibi bu senede kırtasiye yardımını başlattıklarını ifade eden Bozkır, "Amacımız, Türkiye geneli binlerce yetim aileye kırtasiye malzemesi ulaştırmaktır. Maddi durumları kötü olduğunu tespit ettiğimiz yetim ailelere, her ay düzenli olarak nakdi yardımında bulunduğumuz gibi kırtasiye yardımına da bulunuyoruz." dedi.

Bozkır, "Vakıfımız 2017 yılından bu zamana kadar her yıl düzenli olarak eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte kırtasiye yardımını sürdürüyor, hayırseverlerin yardımıyla bu hayrı gerçekleştiriyoruz. Sizlerden istediğimiz yetimleri yalnız bırakmamanızdır, desteklerinizi sürdürmenizdir. Hedefimiz binlerce değil on binlerce kişiye ulaştırmaktır. Hayırseverlerin desteğiyle daha fazla yetime ulaşmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.