Yetimler Vakfından "Kurban bağışı" çağrısı

2022 yılında yaptıkları nakdi yardımların yanı sıra kırmızı et, gıda, giyim ve ev eşyası yardımında da bulunan Yetimler Vakfı, ihtiyaç sahiplerinin yüzlerinin gülmesi için hayırseverlere "kurban bağışı" çağrısında bulundu.

Kurban çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfı Diyarbakır temsilcisi Memduh Emek, hayırseverlere kurban bağışı çağrısında bulundu.

2022 yılı kurban çalışmalarına son hız devam ettiklerini belirten Memduh Emek, "Kimi hayırseverlerimiz bize ulaşıp bağışlarda bulunuyorlar. İnşallah hijyenik ve İslami usullere uyacak şekilde kurbanlarını rahat kesmeleri konusunda uygun şartları oluşturuyoruz. Allah kendilerinden razı olsun. Bu konuda herkesten duyarlılık bekliyoruz. Yetimler Vakfı olarak yurt içi ve yurt dışı kurban ibadeti ve faaliyetlerimiz ile binlerce yetimin, öksüzün ve mağdurun yüzünü güldürmeye, evine et girmesine vesile oluyoruz." şeklinde konuştu.


"Gözleri yolda bizleri ve sizleri bekleyen binlerce yetim ve mağdurun olduğunu unutmayalım"

Emek, "Allah'a daha da yakınlaşmak isteyen hayırseverlerimiz bizlerle iletişime geçerek bu hayra ortak olabilirler. Bu yıl da kurban çalışmalarımız devam etmektedir. Gözleri yolda bizleri ve sizleri bekleyen binlerce yetim ve mağdurun olduğunu unutmayalım. Hedefimiz ve çalışmalarımız geçen yıllarda olduğu gibi binlerce yetim ve mağdurun evine et bırakmak, sofralarına ortak ve destek olmaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.