Yine Çocukları Kullandılar

Yine Çocukları Kullandılar

Batman'ın çeşitli yerlerinde olay çıkaran PKK/BDP yandaşları yine çocukları kullandı.

BATMAN - Batman Belediye karşısında az sayıda çocuk taşkınlık yapınca polisler müdahale etti. Çoğu çocuklardan oluşan grup ise polislere, vatandaşlara ve yoldan geçen arabalara taşlar atıyor. Polis ekiplerinin müdahale ettiği çocuklar, sokak aralarına kaçıyor, bir süre sonra yine yollara çıkıp taşlamaya devam ediyor.

 

Şehrin çeşitli yerlerinde yaşanan olaylarda PKK/BDP yandaşları çöp konteynırlarını ve yoldaki kaldırımları sökerek etrafı dağıtıyor.

 

Batman'daki işyerlerinin kapalı olmasına rağmen bazı market ve işyerlerinin kepenklerini sökerek, işyerlerinin camlarını kıran çocuklar, polislerin müdahalesi üzerine ara sokaklara kaçtılar.

 

Yaşanan olaylarda can kaybı olmazken, işyerlerinde çok sayıda maddi hasar meydana geldi. (M. Fatih Akgül - İLKHA)



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.