Yolsuzluk operasyonunda gözaltı sayısı yükseldi

Yolsuzluk operasyonunda gözaltı sayısı yükseldi

Mersin’de Akdeniz Belediyesi’ne yönelik başlatılan yolsuzluk operasyonunda gözaltı sayısı 39’a yükseldi. Operasyonlarda DBP'li Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk de gözaltına alındı.

Mersin’de sabah saatlerinde Akdeniz Belediyesi’ne yönelik olarak başlatılan yolsuzluk operasyonunda gözaltı sayısı yükseliyor.

Mersin Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlara Mücadele ekiplerince sabah saatlerinde Mersin ve Tarsus’ta yapılan operasyonlarda 19’u Tarsus’ta olmak üzere DBP'li Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk de aralarında 39 kişi gözaltına alındı.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Fazıl Türk’ün yanı sıra Akdeniz Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Mehmet Altuntaş, başkan yardımcıları ve çok sayıda belediye birim müdürü ile belediye çalışanları gözaltına alındı.

Tarsus'ta 19 gözaltı

Eş zamanlı olarak Tarsus’ta da yapılan baskınlarda, Ramazan A., Gökhan F., Ömer A., Star A., Metin A., Bayram A., İsmail T. Deniz A, Onur T, Feryat D. ve Cüneyt D. ve isimleri öğrenilmeyen 8 kişi ile birlikte 19 kişi gözaltına alındı.

Şu ana kadar 39 kişinin gözaltına alındığı öğrenilirken, operasyonun genişleyebileceği bildirildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.