Yüksekova'da uyuşturucu imalathanesine operasyon

Yüksekova'da uyuşturucu imalathanesine operasyon

​Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde uyuşturucu imalathanesi olarak kullanılan ahıra düzenlenen operasyonda 71 kilo eroin ve çeşitli uyuşturucu maddeleri ele geçirildi.

Hakkari Valiliği, Yüksekova ilçesinde uyuşturucu imalathanesi olarak kullanılan ahıra düzenlenen operasyonda 71 kilo eroin ve çeşitli uyuşturucu maddeleri ele geçirildiğini açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada, "Bugün Yüksekova ilçesi Bölük köyü Çatalkaya mezrasında bir şahsa ait evin ahırında uyuşturucu madde çoğaltıldığının tespit edilmesi üzerine operasyon yapıldı. Operasyon neticesinde; 50 kilogram eroin maddesi (yaş), 21 kilogram eroin maddesi (kuru), 50 litre asit anhidrit maddesi, 200 kilogram uyuşturucu madde yapımında kullanılan soda, bir kilo 250 gram afyon sakızı maddesi, 125 gram afyon maddesi, 50 kilogram karbonat, bir adet glock marka tabanca ve bu tabancaya ait 11 adet fişek, 8 adet küçük tüp, bir adet büyük tüp, bir adet elektronik terazi, 12 adet gazlı ısıtıcı, bir adet manuel pres makinesi, 3 adet plastik leğen, bir adet jelikan bidon, 3 adet mala, 3 adet plastik kürek ve 3 adet tülbent ele geçirilmiştir. Olayla ilgili 2 şahıs gözaltına alınmış olup; konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir." denildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler