Zabıta amiri bulduğu 70 bin TL’yi sahibine teslim etti

Zabıta amiri bulduğu 70 bin TL’yi sahibine teslim etti

Kocaeli’nin Gebze İlçe Belediyesinde görev yapan bir zabıta amiri, bulduğu 70 bin TL’yi sahibine teslim etti.

Gebze Belediyesinde Zabıta Amiri olarak görev yapan Şadi Yılmaz, Gebze Eski Çarşı bölgesinde yaptığı denetimler sırasında bulduğu 70 bin TL’yi sahibine teslim ederek örnek bir davranış sergiledi.

Zabıta Amiri Yılmaz, ekiplerle beraber Gebze Eskiçarşı, mevkiinde yaptığı denetimlerde içi döviz dolu cüzdanı buldu. Yılmaz, bulduğu parayı sahibine ulaştırmak için harekete geçti. Daha sonra paranın sahibini de bulan Amir Yılmaz,  70 TL’yi teslim etmek üzere,  Necati Yarıcı’yı belediye binasına çağırarak teslim etti.

Kaybettiği 70 bin TL değerindeki para dolu cüzdanına kavuşmanın sevincini yaşayan Necati Yarıcı, “Bu para benim için çok önemliydi. Kaybolsaydı çok mağdur olacaktım. Dürüst davranışından dolayı zabıta amirine teşekkür ediyorum.” dedi.

Zabıta komiseri Şadi Yılmaz ise bu örnek davranışından ötürü Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker tarafından altınla ödüllendirildi. Yılmaz’ı tebrik eden Köşker, “Gebze Belediyesi zabıtasına yakışan bir davranışta bulunan zabıta amirimizi tebrik ediyorum. Sergilediği bu davranışla kurumumuzun güvenirliliğini pekiştirmiş oldu. Bizim için vatandaşımızın güven duygusunu kazanmak her şeyden önemli.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.