195 adet sosyal tesis yaptık

195 adet sosyal tesis yaptık

Gaziantep’in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçedeki tüm mahallere sosyal tesis yaptıklarını belirterek, 195’inci sosyal tesisinin açılışını yaptıklarını söyledi.

Gaziantep’te, Şahinbey Belediyesi tarafından ilçenin yeni mahallelerinden olan ve içinde Kur'an kursu, okuma salonları ile taziye evinin bulunduğu sosyal tesis, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bülbülzade Mahallesi Sosyal Tesisi önünde düzenlenen açılış töreni, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Törende vatandaşlara hitap eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçe genelinde şu ana kadar 195 adet sosyal tesis yaptıklarını söyledi.

Vatandaşa hizmet etmek için çalıştıklarını belirten Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediyesi olarak 195’inci sosyal tesisimizin açılışında bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Göreve geldiğimizde ilçede hiç taziye evi yoktu. Şu anda 280 tanenin üzerinde bay, bayan taziye evi var. Bunun dışında 607 tane park yaparak milletin hizmetine sunduk. Bülbülzade Mahallesi de bizim dönemimizde kurulan ve hızla gelişip, büyüyen bir mahallemiz. Biz, insanların hayatını kolaylaştırmak ve onların ihtiyacını karşılamak için bu hizmetleri yapıyoruz. Bu tesisimizin arsa büyüklüğü 4 bin 50 metrekare. İçerisinde iki bay, iki de bayan taziye evimiz var. Tesisimizin içerisinde ayrıca dört tane de kurs sınıfımız bulunuyor. Tesisimizin mahallemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Konuşmaların ardından Şahinbey İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu tarafından okunan duaların akabinde kesilen kurdele ile Bülbülzade Sosyal Tesisi vatandaşın hizmetine açıldı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.