​2018 Mewlid-i Nebi Siyer Sınavı 18 Şubat Pazar günü yapılacak

​2018 Mewlid-i Nebi Siyer Sınavı 18 Şubat Pazar günü yapılacak

​Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından her yıl düzenlen Mewlid-i Nebi Siyer Sınavı bu yıl 18 Şubat 2018 tarihinde yapılacağı ve dereceye girenlerin Umre ile 1001 çeşit ödül verileceği açıklandı.

"O'nu Oku O'nu Yaşa" sloganıyla düzenlenecek olan Mewlid-i Nebi Siyer Sınavı ile ilgili açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Genel Başkanı Adnan Akgönül, siyer sınavına büyük bir teveccüh gösterildiğini belirtti.

Akgönül,5 Umre ödülü ve bin bir çeşit hediyelerin verileceği Mewlid-i Nebi Siyer Sınavı'nın başvuruları siyer Sınavının ilk başvuruları 27 Kasım 2017 tarihinde başlayacaktır. Başvurular 27 Ocak 2018 tarihine kadar devam edip, sınav 18 Şubat 2018 tarihine kadar devam edileceği bilgisini verdi.

"Peygamber Sevdalıları Platformu olarak birçok hayırlı faaliyetler yaparak Peygamber Efendimizin (sav) hayatının okutulup yaşatılması için gayret etmekteyiz." diyen Akgönül şunları kaydetti:

“Şüphesiz bu gayret ve faaliyetlerimizden bir tanesi de her yıl düzenlediğimiz ve bu yıl 7’ncisini gerçekleştireceğimiz siyer sınavıdır. Kamuoyunun hatırlayacağı üzere geçen yıl siyer sınavına iki yüz binin üstünde başvuru yapılmış olup büyük bir teveccüh gösterilmişti. Türkiye geneli yapacağımız bu sınav tüm peygamber sevdalılarınca kabul görmüş ve her yıl büyük bir heyecan ve merakla beklenmektedir. Bu yıl ki siyer sınavımız dört kategori de yapılacaktır. Her kategori için farklı bir siyer kitabı hazırlanmıştır. 2018 yılı siyer sınavında dereceye girecek yarışmacılara çeşitli ödüllerimiz olacaktır. Bunlar 5 umre ödülü olmak üzere 2 bin adet çeşitli ödüllerdir."

Akgönül, “Türkiye geneli 380 merkezde başvurular alınacaktır. "O'nu Oku O'nu Yaşa" sloganıyla düzenleneceğimiz Siyer Sınavının ilk başvuruları 27 Kasım 2017 tarihinde başlayacaktır. Başvurular 27 Ocak 2018 tarihine kadar devam edip, sınav 18 Şubat 2018 Pazar günü yapılacaktır. Yarışmamızın tüm şartları yönerge ve şartnamemizde yer almaktadır. İsteyen yarışmacılarımız şu adresten gerekli bilgilere ulaşabilirler.” dedi.

İLKHA

Kategori ve hediyeler şöyle sıralandı: 









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum