6 eski öğretmen FETÖ soruşturmasında tutuklandı

6 eski öğretmen FETÖ soruşturmasında tutuklandı

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve eski öğretmen oldukları belirtilen 12 kişiden 6'sı tutuklandı.

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında daha önce açığa alınarak görevden ihraç edilen 12 öğretmen gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen öğretmenlerden 6'sı tutuklanırken, 6 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Nurdağı Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, açığa alınarak görevden ihraç edilen 13 öğretmene Nurdağı İlçe Emniyet Müdürlüğünce operasyon düzenlendi.

Operasyonda, 10 şüpheli şahıs Nurdağı İlçesinde, bir şüpheli şahıs Malatya’da, bir şüpheli şahıs ise Kahramanmaraş’ta gözaltına alınarak Nurdağı İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Bir şüpheli şahısın da belirlenen adreste bulunamadığı ve yakalama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Emniyetteki sorgulamalarının ardından haklarında yapılan adli işlemler sonucu Nurdağı Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen 12 öğretmenden 6'sı tutuklanırken, 6 şüpheli şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.