ABD ve işgal rejimi Ortadoğu'yu derhal terk etmelidir

ABD ve işgal rejimi Ortadoğu'yu derhal terk etmelidir

Ankaralılar; bölgeye yıkım, kan ve gözyaşından başka bir şey kazandırmayan ABD, siyonist işgal rejimi ve İngiltere'nin Ortadoğu'yu derhal terk etmeleri gerektiğini söyledi.

Özellikle ABD, siyonist işgal rejimi ve İngiltere gibi ülkelerin Ortadoğu'ya geldikleri günden beri, bölgeye katliam ve yıkımdan başka bir şey kazandırmadıklarını aktaran Ankaralılar, ABD ve siyonist işgalcilerin Ortadoğu'yu derhal terk etmeleri gerektiğini istediler.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ankara halkı, özellikle fitne merkezi olan başta İncirlik ve Kürecik olmak üzere ABD ve müttefiklerinin üslerinden kalkacak uçaklara, hava sahalarının kapatılması gerektiğini ve küfür odaklarının Ortadoğu'yu terk etmeleri gerektiğini söylediler.

Amerika ve diğer emperyalist devletlerle ilişkilerin en alt seviyeye çekilmesi gerektiğini vurgulayan vatandaşlar, İslam ülkelerinin liderlerine de çağrıda bulundu.

"ABD ve işgalciler kesinlikle Ortadoğu'da pay hakkına sahip değildir"

Vatandaşlardan Hasan Muhsin Telek, "Türkiye halkı, emperyalist ve siyonistler konusunda genellikle tarafsız kalırken, çok uzun zamandan beri ilk defa bir konuda bir araya geldiğini görüyoruz. Müslümanların otak kararı şudur ki; Amerika ve israil buradan gitmelidir. Bunlar kesinlikle Ortadoğu'da pay hakkına sahip değildir. Bu konuda gereği çabucak yerine getirilmelidir." dedi.

"Eğer birlik olursak büyük şeytan Amerika'yı bütün Ortadoğu'dan silip atabiliriz"

Ümmetin bir olması gerektiğini söyleyen vatandaşlardan Kadir Erkal, "Ümmet olarak bir araya gelmeliyiz. Hiçbir farkı gözetmemeliyiz. Sadece Kur'an-ı Kerim ve Peygamber Efendimizin (Sallallahu Aleyhi Vesellem) sünnetine göre kriterleri alarak bir araya gelmeliyiz. Hepimiz aynı inanca mensubuz. Eğer birlik olursak büyük şeytan Amerika'yı bütün Ortadoğu'dan silip atabiliriz. Yaptıklarının cezasız kalmayacağına inanıyoruz. Onlar için Şii, Sünni veya herhangi bir mezhep meşrepten olması önemli değildir. Onlar için önemli olan Müslümanın kanının akmasıdır. Onlar için önemli olan kendi emellerine ulaşması ve Ortadoğu'yu sömürmesidir. Büyük şeytan Amerika'nın bütün Ortadoğu'yu terk edip Müslümanları artık rahat bırakmasını ve Müslümanların özgürleşmesini istiyoruz. Müslümanlara çağrımız kulaktan dolma laflara itibar etmemeleri, biraz daha araştırıp okumaları ve aradaki farklılıkları kaldırmalarıdır." tavsiyelerinde bulundu.

"Bir Müslüman olarak Amerika'nın Ortadoğu'yu terk etmesini istiyorum"

ABD ve işgalci siyonist çetenin şimdiye kadar Ortadoğu'ya kan ve gözyaşından başka bir şey kazandırmadığını aktaran Cansu Arslan, "Amerika ve İsrail, Ortadoğu'da Müslüman kanı dökmekten başka bir şey yapmadı. Amerika'nın tek derdi petroldür. Zaten Trump'ın kendisi de bunu açıkladı. En son Suriye'de ne için bulunduğunu açıklamıştı. Bir Müslüman olarak Amerika'nın Ortadoğu'yu terk etmesini ve yok olmasını istiyorum." ifadelerini kullandı.

"ABD Ortadoğu'dan defolup gidene kadar bu yürek yangınımız geçmeyecek"

Amerika Irak'ın başkenti Bağdat'ta işlediği son suikastla Ortadoğu'da yenildiğini söyleyen Fatma Çiçek, "Katil Amerika Ortadoğu'ya geldiğinden beri ümmet sürekli şehitler vermektedir. Amerika, Kasım Süleymani'yi katlettiği gün Ortadoğu'da yenilmiştir. Bundan sonra Amerika'nın güç dengesi bozulmuştur. Hiçbir şeyin bundan sonra aynı şekilde olmayacağına gönülden inanıyoruz. Amerika Ortadoğu'dan defolup gidene kadar bu yürek yangınımız geçmeyecek. Siyonist israil rejimi yıkılana kadar içimiz serinlenmeyecek. Amerika kaybetmiştir." diye konuştu.

"ABD'nin zayıflığını tüm dünya halkları görmüştür"

Dünyadaki tüm halkların özgürlüğünün, ABD ve işgal çetesinin yok olmasına bağlı olduğunun altını çizen vatandaşlardan Cengiz Acar, şunları söyledi:

Özellikle Amerika, İngiltere ve israil, bütün dünyadaki halkların malını ve canını gasp etmektedir. Hiç kimsenin namusunu gözetmemektedir. İnsan hakları ihlalleri hat safhaya ulaşmıştır. Biz Amerika, İngiltere ve israilin olduğu bölgelerde terörü çok net bir şekilde gözlemliyoruz. Buna karşı direneceğiz. Bu yolda direnen kardeşlerimizin tamamını selamlıyoruz. Bütün halkların özgürlüğü ABD ve israilin dünyadan defolmasına bağlıdır. Amerika, ülkesini kan üzerine kurmuştur. Kızılderilileri ve zencileri katledip candan bir kale kurmuştur. Direnerek bu kaleyi yıkacağız. Bunun zayıflığını bütün dünya halkları görmüştür.

"Müslümanlar artık parça parça olmayı bırakmalıdırlar"

Son olarak vatandaşlardan Faruk Ediş, "Amerika, israil yani batıl cephesi, bu diyarları terk edene kadar, buralardan defolana kadar onlara karşı mücadele devam edecektir. Müslümanlar artık parça parça olmayı bırakmalıdırlar. Müslümanlar artık tek vücut olmanın ne demek olduğunun farkına varmalıdırlar. Bunu fark etmedikleri sürece, biz parça parça olduğumuz sürece bunlar bizi sömürmeye devam edecekler. Ama ne zaman ki bir araya gelip tek vücut olsak onlar buralardan defolup gidecekler. Hatta dünyadaki bütün insanların başından defolup gidecekler." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.