Ahmet Davutoğlu yeni parti iddialarına cevap verdi

Ahmet Davutoğlu yeni parti iddialarına cevap verdi

​Diyarbakır Ulu Camii’nde kıldığı teravih namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ahmet Davutoğlu, “Parti kuracak mısınız?” sorusuna cevap verdi.

Diyarbakır Gönül Köprüsü Platformunun organize ettiği iftar programında, “Ülkemizde de gerek son zamanlarda yaşadıklarımız, gerek ekonomik kriz dolayısıyla kaygılı bir gelecek beklentisi var” ifadelerini kullanan Davutoğlu, Diyarbakır'a gelişiyle ilgili çok farklı yorumların yapıldığına dikkat çekti.

İftar programında Türkiye ve dünya gündemini değerlendiren Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, “Uzun yıllardır kanın döküldüğü, acı ve ızdırapların yaşandığı bölgemizde de geleceğe dönük olarak da ciddi bir ümitsizlik var.” ifadelerini kullanmıştı.

İftar programından sonra tarihi Ulu Camii’nde teravih namazı kılmak için beraberindekilerle camiye doğru yürüyen Davutoğlu, yol üzerinde karşılaştığı esnaf ve vatandaşlarla kısa süreli sohbet etti.

Ulu Camii’nde teravih namazı çıkışı basın mensuplarının “Parti kuracak mısınız?“ sorusuna karşılık veren Davutoğlu, "İftar programında gerekeni konuşmamda söyledim. Önemli olan memleketimizin en iyi şekilde geleceğe hazırlanması.” dedi.

Yeni partide görev alacak mısınız? Sorusuna da “Biz zaten her zaman görevdeydik." yanıtını verdi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.