Aile Meclisi'nden İLKHA’ya ziyaret

Aile Meclisi'nden İLKHA’ya ziyaret

​Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik, ailenin önemine ve aileleri dağıtan yasalara dikkat çeken haberler veren İLKHA'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik, beraberinde Yazar Eyüphan Kaya ile birlikte İlke Haber Ajansı (İLKHA) Genel Merkezini ziyaret etti.

Çevik ve Kaya’yı, İlke Haber Ajansı Genel Müdürü Mahmut İrtem karşıladı.

Ziyarette konuşan Çevik, İLKHA'nın, ailenin önemine ve aileleri dağıtan yasalara dikkat çeken haberler verdiğini belirterek, bu nedenle teşekkür ziyaretinde bulundukların ifade etti.

Çevik, "Yayın hayatınızda başarılar diliyoruz. Desteğinizin artarak devam etmesini diliyoruz.  Aileyi yok etme adına küresel bir savaş veriliyor. Bunu medya-sivil toplum işbirliğiyle yetkilileri uyararak bu yanlıştan dönmesini sağlamamız lazım. Aile davasına desteğiniz için sizin şahsınıza ve tüm arkadaşlara teşekkür ve dua ediyoruz.” dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden İrtem ise ailenin önemine dair haberler yapmaya ve bu konuda ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

İrtem, "İlke Haber Ajansı olarak daima milletimizin inanç ve değerlerine sahip çıktık, yanlarında olduk, bundan sonra da bu misyonumuzu sürdüreceğiz. Türkiye Aile Meclisinin çalışma faaliyetlilerini ilgiyle takip ediyoruz ve takdir ediyoruz." diye belirtti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler