Aksaray Alayhanı köyünde Kutlu Doğum etkinliği düzenlenecek

Aksaray Alayhanı köyünde Kutlu Doğum etkinliği düzenlenecek

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Aksaray merkeze bağlı Alayhanı köy meydanında gerçekleştirilecek ‘Eşsiz önder Hz. Muhammed’ konulu kutlu doğum etkinliği programının hazırlıkları tamamlandı.

Peygamber Sevdalıları tarafından, 12 Nisan Pazar günü saat 14.00’te Aksaray merkeze bağlı Alayhanı köyünde Kutlu Doğum etkinliği düzenlenecek.

Etkinlikle ilgili hazırlıklarının tamamlandığı belirten Platform yetkilileri, Alayhanı köyünde düzenlenecek etkinliğe başta Aksaray halkı olmak üzere tüm Peygamber Sevdalılarını davet etti.

Konu ile ilgili İlke Haber Ajansına (İLKHA) açıklamada bulunan Platform yetkilileri, “Aksaray merkezde her yıl düzenli olarak yaptığımız kutlu doğum etkinliklerini, bu sene imkân dâhilinde köy ve beldelerde de yapacağız. Köylerde düzenlediğimiz ilk etkinlik Cankıllı köyünde idi. Allah izin verirse ikinci etkinliğimizi de Alayhanı köyünde düzenleyeceğiz. Etkinlik ile ilgili bütün hazırlıklarımızı tamamladık, Allah izin verirse Pazar günü köy meydanındayız. Öte yandan köylerde yapılacak olan etkinliklerde ikram da dağıtacağız. Ayrıca etkinliğe katılan bütün katılımcılara Kutlu Doğum’a özel olarak hazırlanan ilahi CD’leri hediye edeceğiz. Peygamberimiz Hz. Muhammed’i (sav) hatırlatmak, halkımızın gündemine Peygamberi ve O’nun mücadelesini getirmek için bu etkinlikleri düzenlemekteyiz. 12 Nisan 2015 saat 14.00’te Alayhanı köy meydanında gerçekleştireceğimiz etkinliğe, Aksaray halkını ve Alayhanı köyüne yakın çevredeki tüm köylüleri davet ediyoruz.” şeklinde açıklamada bulundular.İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.