Aksaray İl Özel İdaresi 24 aracı ihale ile satışa çıkardı

Aksaray İl Özel İdaresi 24 aracı ihale ile satışa çıkardı

Aksaray İl Özel İdaresi, kapatılan belediyelerden kendilerine devredilen araçlardan 24 tanesinin ihale ile satışa çıkarılacağı duyurdu.

Aksaray İl Özel İdaresi tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında; 6360 sayılı Kanunla kapatılan belediyelerden İl Özel İdaresine devir olunan araçlardan 24 adet araç/iş makinası, 22.07  tarihlerinde 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45’inci maddesine göre açık teklif usulü ile açık artırma yapılarak satışa çıkarıldığı belirtildi.

İl Özel İdaresi açıklamasında,  ihale dosyasının  mesai saatlerinde Aksaray İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü sahasında görülebileceği ve 50,00 TL bedel karşılığında satın alınabileceği, ihaleye katılacak olan isteklilerin ihale dosyasını  satın almalarının zorunlu olduğu belirtildi.  

Satışı yapılacak araçlar ile ilgili bilgiler, ihale tarihleri, ihale saatleri, muhammen bedeller, geçici teminat tutarları ve diğer bilgilere, İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile Aksaray Valiliğinin  www.aksaray.gov.tr adresinde yayınlanan ihale ilanından ve kurumun internet sitesinden ulaşılabileceği bildirildi.  (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.