Aksaray Üniversitesi’nde kutlu doğum etkinliğine davet

Aksaray Üniversitesi’nde kutlu doğum etkinliğine davet

Aksaray Üniversitesi’nde Aksa Gençlik Topluluğu tarafından “Hz Muhammed (sav) ve Birlikte Yaşama Ahlakı” konulu Kutlu Doğum programı gerçekleştirecek.

Aksaray Üniversitesi’nde faaliyette bulunan Aksa Gençlik Topluluğu, 28 Nisan Salı günü “Hz. Muhammed (sav) ve Birlikte Yaşama Ahlakı” konulu Kutlu Doğum programı gerçekleştireceğini duyurdu.

Mühendislik Fakültesi konferans salonunda saat 14.00’te başlayacak program hakkında açıklamalarda bulunan Aksa Gençlik Başkanı Sezgin Gökgöz, “Allah izin verirse 28 Nisan Salı günü iki cihan serveri, Efendimiz Hazreti Muhammed’i anma ve anlama amaçlı bir Kutlu Doğum programı düzenleyeceğiz. Programa ilişkin gerekli olan bütün izinlerimizi aldık ve hazırlıklarımızı tamamladık. Programda bize Resullulah'ı hatırlatacak Grup İhya’nın seslendireceği ilahi ve ezgiler de olacak. Ayrıca Kutlu Doğum programı anısına bütün katılımcılara Kutlu Doğum’a özel DVD hediye edeceğiz.” dedi.

Programa konuşmacı olarak Aksaray Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Süleyman Koyuncu’yu davet ettiklerini belirten Sezgin, “Aksaray Üniversitesinin öğretim görevlilerini ve öğrencilerini 28 Nisan Salı günü Saat 14.00’te yapacağımız etkinlik için Mühendislik Fakültesine bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.