Aksaray’ın Cankıllı köyünde Kutlu Doğum etkinliği düzenlenecek

Aksaray’ın Cankıllı köyünde Kutlu Doğum etkinliği düzenlenecek

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Aksaray Merkeze bağlı Cankıllı köy meydanında gerçekleştirilecek ‘Eşsiz önder Hz. Muhammed’ konulu kutlu doğum etkinliği programının hazırlıkları tamamlandı.

Peygamber Sevdalıları Platformu’na üye derneklerden, Aksaray İlim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (AKSA-DER) tarafından, 5 Nisan Pazar günü saat 14.00’te Aksaray Merkez’e bağlı olan Cankıllı köyünde Kutlu Doğum etkinliği düzenlenecek.

Etkinlikle ilgili hazırlıklarının tamamlandığı belirten AKSA-DER yetkilileri, Cankıllı köyünde yapacağı etkinlik için başta Aksaray halkı olmak üzere tüm Peygamber Sevdalılarını etkinliğe davet etti. 

Konu ile ilgili İlke Haber Ajansına (İLKHA) konuşan, AKSA-DER Başkanı Mustafa Bilgiç, bu sene köylerde de kutlu doğum programları düzenleyeceklerini belirterek “Aksaray Merkezde her yıl düzenli olarak yaptığımız kutlu doğum etkinliklerini, bu sene imkân dâhilinde köyler ve beldelerde de yapacağız. Etkinlik ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Öte yandan köylerde yapılacak olan etkinliklerde ikram da yapacağız. Ayrıca etkinliğe katılan bütün katılımcılara Kutlu Doğum’a özel olarak hazırlanan ilahi CD’leri hediye edeceğiz. Peygamberimiz Hz. Muhammed’i hatırlatmak, halkımızın gündemine Peygamberi ve O’nun mücadelesini getirmek için bu etkinlikleri düzenlemekteyiz. 5 Nisan 2015 saat 14.00’te Cankıllı köy meydanında gerçekleştireceğimiz etkinliğe, Aksaray halkını ve Cankıllı köyüne yakın çevrede ki tüm köylüleri davet ediyoruz.” şeklinde konuştu. (Ömer Yıldırım-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.