Allah çocuğumu kaçıranların belasını versin

Allah çocuğumu kaçıranların belasını versin

PKK tarafından 8 sene önce çocuğu dağa kaçırılan Ağrılı anne, Diyarbakır'da HDP binası önünde nöbet tutan ailelere destek vererek çocuğunu dağa kaçıranlara lanet okudu.

Diyarbakır'da, çocukları kandırılarak dağa kaçırılan ailelerin, Diyarbakır HDP İl Binası önündeki "evlat nöbetleri" 35 gündür devam ediyor.

Bir umutla çocuklarını bekleyen ailelere bir destek de "Ağrılı beyaz tülbentli annelerden" geldi. Ağrı'dan Diyarbakır'a gelen Ağrılı anneler, evlat nöbeti tutan anneleri ziyaret ederek desteklerini aktardılar.

Acılı annelere sarılarak beraber ağlayan Ağrılı anneler, PKK'ye tepki gösterdiler.

Ağrı'dan gelen annelerden biri de oğlu 8 yıl önce kandırılarak dağa kaçırılan Kenan Kınat'ın (30) annesi Nazime Kınat'tı.

Nazime Kınat, oğlunun İstanbul'da çalışırken dağa kaçıldığını belirterek, aradan geçen 8 seneye rağmen oğlundan herhangi bir haber alamadığını söyledi.

Anne Kınat, "Oğlum Kenan Kınat 8 yıl önce kaçırıldı. Kenan diğer çocuklarım gibi İstanbul'da çalışıyordu. Oğlumun yanına İstanbul'a gittim. Ağrı'ya geldiğim zaman çocuklarım beni telefonla arayarak Kenan'ın kaybolduğunu söylediler. Çocuğumu aradık ama bulamadık. Kaç sene oldu halen yoktur. Kendisinden şu ana kadar hiçbir haber de alamadık. Oğlum askerden geldikten 2 sene sonra 22 yaşında kaçırıldı, şimdi 30 yaşındadır. Kim oğlumu götürmüşse Allah onun belasını versin." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler