Almanya vizesi 2 Temmuz'dan itibaren Diyarbakır’da yapılabilecek

Almanya vizesi 2 Temmuz'dan itibaren Diyarbakır’da yapılabilecek

Almanya Schengen vizesi için 2 Temmuz Salı gününden itibaren Diyarbakır’dan başvuru yapılabilecek.

DTSO ile İDATA arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Almanya için vize başvuruları Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odasındaki İDATA ofisinden yapılabilecek. 

Türkiye'de Almanya vize başvurusu için resmi olarak yetkilendirilmiş tek kuruluş olan İDATA, 16 Temmuz tarihi itibariyle Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası binasındaki yeni İDATA ofisinde mobil başvuru hizmetine başlayacak

Güneydoğu bölgesine özel olarak sunulan bu yeni hizmet ile biometrik işlem cihazı ve yetkili ekibi sayesinde, vize başvurusu yapmak isteyen kişilere daha üstün hizmet ve ulaşım kaynaklı zaman ve maliyet avantajı sağlıyor olacak.

Vize başvurusunun detayları…

2 Temmuz 2019 tarihinden itibaren açılan https://randevu.idata.com.tr/ adresindeki İDATA sisteminden ücretsiz olarak randevu alınabilecek. Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası’nda faaliyete başlayacak İDATA Mobil başvuru ofisi, Almanya Schengen vize başvurularını kabul edecek. 

İDATA Mobil başvuru ofisine eksiksiz sunulan başvuru dosyalarının kabulü sonrası, mobil ekibin gerçekleştireceği biometrik işlemler için parmak izi alımı randevu günü verilecek. Başvuruya ait vize harcı ve İDATA koordinasyon bedeli, başvuru sırasında İDATA mobil ofisinde tahsil edilecek. Başvuru öncesi herhangi bir ödeme veya havale yolu ile ön ödeme talep edilmemektedir.

Mobil başvuru hizmeti hakkında sorular için +90 0850 460 84 93 numaralı İDATA Çağrı Merkezinden veya www.idata.com.tr web sitesinden gerekli bilgilere ulaşılabilir. 

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler