Araç şarampole yuvarlandı: 3 ölü

Araç şarampole yuvarlandı: 3 ölü

Gaziantep’in Nizip ilçesinde meydana gelen kazada bir aracın şarampole yuvarlanması sonucunda biri 2 aylık bebek, 3 kişi hayatını kaybetti.

Gaziantep-Şanlıurfa karayolunun 24'üncü kilometresinde meydana gelen trafik kazasında otomobilin şarampole devrilmesi sonucu aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, sabah saatlerinde Gaziantep-Şanlıurfa karayolunun 24'üncü kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya'dan Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bir taziye ziyaretine gittiği öğrenilen Abdullah Özçakar (52) yönetimindeki 07 AOV 80 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi üzerine kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Kazada, sürücü Abdullah Özçakar (52) ile otomobilde bulunan 28 yaşındaki Azime ile henüz 2 aylık olan bebek Gülnisa Özçakar hayatını kaybederken, Ömer Dakkak (37) ise yaralandı.

Yaralı Ömer Dakkak, sağlık ekipleri tarafından Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kazada hayatını kaybeden 3 kişinin cesedi ise olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi için morga gönderildi.

Kaza haberini duyarak hastaneye gelen gelen Özçakar ailesinin yakınları sinir krizi geçirerek fenalaştı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.