Avrupa Peygamber Sevdalılarından salavat kampanyası

Avrupa Peygamber Sevdalılarından salavat kampanyası

İsviçre'nin Basel kentinde hayırlı hizmetlerini sürdüren, Avrupa Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Said-i Nursi Vakfı, yaklaşan Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Salavat-ı Şefife, Yasin-i Şerif, Hatim ve Zamm-ı Sure kampanyası başlattığını duyurdu.

İSVİÇRE- Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) kutlu veladetlerini en güzel şekilde ihya etmek düşüncesiyle, Basel kentinde hayırlı hizmetlerini sürdüren, Avrupa Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Said-i Nursi Vakfı tarafından, Salavat-ı Şefife, Yasin-i Şerif, Hatim ve Zamm-ı Sure kampanyası başlattı. Kampanyasına Dünya’nın her tarafından katılım sağlanabiliyor.

 

Vakıftan yapılan açıklamada, başlatılan kampanya ile, Salavât-ı Şerife’lerin okunması ve salavat getirmenin önemini toplumun gündemine taşıyarak bir farkındalık oluşturmanın amaçlandığı ifade edildi.

 

Açıklamada, 1 Mayıs Perşembe gününe kadar devam edecek kampanyanın, Peygamber Efendimize (s.a.v) olan muhabbeti artırmak, O'nunla olan irtibatı kuvvetlendirmek, duymayanlara duyurmak, bilmeyenlere bildirmek ve tüm kardeşleri sevaba ortak etmek için bir vesile olduğu hatırlatılarak, maneviyatın zedelenmek istendiği şu günlerde akıl, fikir ve gönül berraklığına ulaşmak için Salavat kampanyasına Basel ve çevresinin yanı sıra Türkiye gibi dünyanın çeşitli ülkelerinden de destek beklendiği vurgulandı. Okunan Salavat, Hatim, Zikir ve Zamm-ı Sureler [email protected] E-posta adresine bildirilebiliyor.

 

Salavat kampanyasına katkı sunmak amacıyla duyarlı Müslümanları haberdar etmek isteyenler için örnek afiş tasarımını aynı E-posta  adresine tıklayarak indirebilirsiniz. (Hamza Korkut – İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.