Avusturya’da yaşayan hayırseverlerin yardımları yerine ulaştı

Avusturya’da yaşayan hayırseverlerin yardımları yerine ulaştı

​Yurt dışında yaşayan Aksaraylı vatandaşların, muhtaç ailelere ulaştırılması amacıyla gönderdikleri yardımlar, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştı.

Avusturya’nın Salzburg kentinde yaşayan Aksaraylı gurbetçilerin, muhtaç aileler yararına Türkiye’ye gönderdikleri yardımlar, AKSA-DER ve Avrupa Yetim Eli Uluslararası İnsani Yardım Derneği Aksaray Temsilciliği organizasyonuyla muhtaç ailelere ulaştırıldı.

Almanya'nın yanı sıra; Türkiye, İsveç, İtalya, Avusturya, Fransa, Kanada, Danimarka ve Balkan ülkelerinde temsilcilikleri bulunan Avrupa Yetim Eli, Ramazan ayı yardımları kapsamında mağdur,kkişıııııy muhtaç ve yetim ailelere yönelik olarak Türkiye'de yardım çalışmalarını sürdürüyor.

Farklı illerde açtıkları temsilcilerin vasıtasıyla yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaşan Avrupa Yetim Eli, Aksaray’da da birçok aileye gıda ve nakdi yardımında bulundu.

Gönderilen yardımların muhtaç olan ailelere ulaştırılması noktasında çok titiz davrandıklarını söyleyen Avrupa Yetim Eli Aksaray Temsilcisi Emrah Altıntaş, “Mahalle muhtarlarımızla birlikte yerinde yaptığımız incelemelerle muhtaç ailelerimizi tespit ettik. Özellikle bu konuda hassas davrandık. Gönderilen yardımların asıl yerine ulaşması bizim için çok kıymetli. Aileleri gidip yerinde tespit ettikten sonra gereken yardımları ulaştırdık.” dedi.

Gönderilen yardımların bir kısmını gıda paketi olarak geri kalan kısmını da alışveriş çeki olarak ulaştırdıklarını belirten Altıntaş, “40 adet gıda paketi ve 30 adet alışveriş çeki Aksaray’da yaşayan muhtaç ailelerimize ulaştırıldı. Bizler bu yardımların yerine ulaşması noktasında birer aracıyız. Bu noktada özellikle Avusturya’nın Salzburg kentinde yaşayan Aksaraylı hayırseverlerimize çok teşekkür ediyoruz. Allah yaptıkları yardımları kendi rızası için kabul etsin inşallah.” şeklinde konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.