Ayetullah Hamaney: "Siyonistler güç dışında başka bir dilden anlamıyor"

Ayetullah Hamaney: "Siyonistler güç dışında başka bir dilden anlamıyor"

İran İslam Devrimi lideri Ayetullah Seyyid Ali Hamaney, Kudüs'te yaşanan son olayları değerlendirdiği konuşmasında "Siyonistler güç dışında başka bir dilden anlamıyor. Bu yüzden Filistinliler güçlerini ve direnişlerini artırmalı." dedi.

Ayetullah Seyyid Ali Hamaney, üniversitelerde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarının temsilcileri ve bir grup öğretmen ile video konferans yöntemiyle görüştü.

Afganistan'ın başkenti Kabil'de bir okula düzenlenen bombalı saldırıya tepki gösteren Hamaney "Taze bir çiçek gibi masum kızları ezen katillere Allah-u Teâlâ lânet etsin." dedi.

Siyonist işgalci rejimin Kudüs'te yer alan Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırısına ilişkin Hamaney, "Dünyanın gözü önünde Mescid-i Aksa'da siyonistler tarafından acımasız ve zalimce cinayetler işleniyor. Dolayısıyla herkes bunu kınayarak görevini yerine getirmelidir." değerlendirmesinde bulundu.

Ayetullah Hamaney, Filistin halkının direnişini ve azmini takdir ederek, "Siyonistler güç dışında başka bir dilden anlamıyor. Bu yüzden Filistinliler güçlerini ve direnişlerini artırmalı, cinayet işleyenleri boyun eğdirmeye ve barbarca eylemlerini durdurmaya zorlamalı." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.