Bağlar'da temizlik seferberliği

Bağlar'da temizlik seferberliği

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yeni satın aldığı araçlarıyla temizlik seferberliği başlatan Bağlar Belediyesi, cadde ve sokaklarda yoğun bir temizlik çalışması başlattı.

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde, yakın zaman içerisinde temizlik filosuna kattığı 90 yeni aracıyla temizlik seferberliği başlatan Bağlar Belediyesi, ekipler eşliğinde çalışmalarını geniş alanlara yayıyor.

Geçtiğimiz günlerde araç filosuna 90 yeni modern temizlik aracı ekleyen Bağlar Belediyesi, ilçede temizlik seferberliği başlattı. Cadde ve sokakların temizlenmesiyle beraber çevre temizliği hususunda vatandaşlar uyarıldı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren cadde ve sokakları yıkamaya başlayan belediye ekipleri, aynı zamanda geri dönüşüm değeri olan atıkları değerlendirilmek üzere toplatıyor.

Belediyeye bağlı çevre koruma ekipleri, temizlik ve çevre bilinci oluşturmak için vatandaşlarla görüşerek uyarılarda bulunuyor. Zamansız bırakılan çöpler konusunda vatandaşlara bilgi veren ekipler, ilçede temizlik bilinci oluşturmaya çalışıyor.

Eylül ayında başlayacak yeni eğitim ve öğretim yılına kadar okulların temizliğinin tamamlanmasının planlandığı proje kapsamında okul ve site çevrelerinde de çalışmalar yoğunlaştırıldı.

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, vatandaşların huzurlu ve mutlu koşullarda yaşaması için ilçede temizliğe büyük önem verdiklerini belirtti.

“Bağlar bizim evimizdir, evimizi temiz tutalım”

Beyoğlu, ”Göreve gelirken vatandaşlarımıza, hemşerilerimize verdiğimiz bir söz vardı. İlçedeki temizlik sorununu çözmek ve bu konuda marka ve model yerleşim yeri haline getirmek. Ekiplerimiz büyük bir özveri ile çalışarak cadde ve sokakları temizliyor. Vatandaşlarımızın huzurlu, mutlu ve hijyenik koşullara kavuşması en büyük hedefimizdir." dedi.

Bağlar halkından beklentisini dile getiren Beyoğlu, “Vatandaşlarımızdan isteğimiz, temizlik konusunda hassasiyet göstermeleridir. Bağlar bizim evimizdir, evimizi temiz tutalım ve sahip çıkalım.” ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler