Bakan Selçuk: Eğitimde altyapının zenginleşmesi için çalışıyoruz

Bakan Selçuk: Eğitimde altyapının zenginleşmesi için çalışıyoruz

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Türkiye'de eğitimde fiziksel altyapının, dijital altyapının ve insan kaynaklarına ilişkin altyapının giderek zenginleşmesi, için elimizden geleni ziyadesiyle yapmaya çalışıyoruz." dedi.

Bir dizi ziyaret ve toplantıya katılmak için Eskişehir'de bulunan Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Gülay Kanatlı Ortaokulu'nun açılışına katılarak bir konuşma yaptı.

Ziya Selçuk, açılışlarının ya da okul yaptırmanın Türkiye'nin geleceği ve refahı için büyük umutları yüreklere doldurduğunu belirterek, eğitimde kalitenin yükselmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Devlet olarak Türkiye'de çok sayıda okul yaptıklarını belirten Selçuk, "Birçok binayı inşa ediyoruz. Hayırseverlerimizin de desteği çok önemsiyoruz. Bu okullar hep beraber olduğunda, millet-devlet el ele verdiğinde daha başka bir anlam taşıyor. Buradaki sosyal sermaye, buradaki hatıranın getirdiği zenginlik bu okullara başka bir değer katıyor. Milli Eğitim Bakanlığı olarak önümüzdeki süreçte, Türkiye'de eğitimde fiziksel altyapının, dijital altyapının ve insan kaynaklarına ilişkin altyapının giderek zenginleşmesi, daha değerli hale gelmesi için elimizden geleni ziyadesiyle yapmaya çalışıyoruz. Bir ülke ve millet ödevi olan bu eğitim meselesine herkesin gönülden katkı verdiğini biliyorum." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler