Basel Said-i Nursi Vakfı Gençlik Kampı düzenliyor

Basel Said-i Nursi Vakfı Gençlik Kampı düzenliyor

İsviçre’nin Basel şehrinde bulunan Said Nursi Vakfı’nın Dünya Müslüman Gençlik haftası dolayısıyla geleneksel hale getirdiği Gençlik Kampı etkinliğinin, bu yıl İsviçre’nin St. Gallen Kantonu’nda gerçekleşeceği belirtilerek, Avrupa’da yaşayan Müslüman genç

Dünya Müslüman Gençlik Haftası kapsamında geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Said-i Nursi Vakfı Gençlik Kollarının organize edeceği Gençlik Kampı’na, Avrupa’da yaşayan Müslüman gençler davet edildi.

Türkiye’den misafir İlahi sanatçılarının da katılacağı Gençlik Kampı için kontenjanın sınırlı olduğu bilgisi paylaşılırken, Avrupa’nın birçok yerinden Müslüman gençlerin kampa katılması bekleniyor.

İsviçre’nin fiziki güzelliklerinin ön plana çıktığı Flumserberg tatil bölgesinde gerçekleştirilecek olan Gençlik Kampı’nın, 22 Mayıs Cuma gününden 25 Mayıs Pazartesi gününe kadar 3 gece 4 gün olacak şekilde planlandığı belirtildi.

Vakfın Gençlik Kollarından yapılan açıklamada, ”Ümmetin geleceği olan gençlerimizin tanışıp kaynaşması ve çeşitli istişarelerde bulunması amacıyla düzenlediğimiz Gençlik Kampımızı, bu yıl İsviçre’nin St. Gallen Kantonu’nda icra edeceğiz.

Gençlik Kampımızdan istifade etmek isteyen kardeşlerimiz önceden kayıt yaptırmak şartıyla 22-25 Mayıs Tarihleri arasında kampımıza katılabilirler.   

Sınırlı sayıdaki kontenjanımızdan istifade etmek isteyen 15-27 yaş arası kardeşlerimiz, aşağıdaki iletişim adreslerinden bize ulaşarak rezervasyonlarını yaptırabilirler.

Ayrıca katılımcılarımız Programımız boyunca çeşitli kültürel ve doğal etkinliklerden de istifade edilebilecekleri gibi, kampın yapılacağı tatil köyünün diğer olanaklarından da kendi imkanlarıyla faydalanabilecekler.

Programımıza Özlem Ajans Sanatçılarından Bilal Güler ve sürpriz sanatçılar da iştirak ederek bizlerle beraber olacaklardır.

Kampımıza iştirak edecek kardeşlerimizin 22 Mayıs Cuma günü saat 14’ten itibaren kampın yapılacağı otele kabulleri yapılacaktır. Kampımız 25 Mayıs Pazartesi günü saat 14’te sona erecektir.

Ayrıca 25 Mayıs Pazartesi günü bütün Avrupa’da resmi tatil olduğundan, katılımcılarımız o günde de kamptan istifade edebileceklerdir.

Kampımıza katılacak kardeşlerimizden arzu edilecek kişisel ihtiyaç listesi 16 Mayıs Cumartesi günü saidinursi.ch sitemizin Türkçe sayfasında yayınlanacaktır.” ifadelerine yer verildi.

Gençlik kampına katılım ücreti, 125 Euro / 125 CHF (İsviçre Frangı) olarak belirlendi.

Said-i Nursi Vakfı Gençlik Kollarından yapılan açıklamada adres ve iletişim bilgileri şu şekilde vrildi:

Kamp Adresi:  Juhui Hotel Churfirstenblick
Schwendistrasse 11
8898 Flumserberg Tannenboden

Kamp Tarihi: 22 Mayıs Cuma-25 Mayıs Pazartesi 2015

İletişim Adresleri:

Web: www.saidinursi.ch

Mail: [email protected]

TLF: 0041767687230 

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.