Basel Said-i Nursi Vakfı’ndan kayak etkinliği

Basel Said-i Nursi Vakfı’ndan kayak etkinliği

İsviçre’nin Basel Şehrinde İslamî hizmetlerini sürdüren Said-i Nursi Vakfı, her yıl geleneksel olarak gençlere yönelik sürdürdüğü etkinliklerden olan kayak organizasyonunu bu yıl da devam ettirdi.

Sosyal etkinlik faaliyetleri alanında çeşitli etkinliklere imza atan Said-i Nursi Vakfı Gençlik Kolları, gençleri ve çocukları Basel yakınlarında Kayağa götürerek doyasıya eğlenmelerine  imkan sağladı. Hava şartlarının uygun olması dolayısıyla Pazar günü tatilini değerlendiren Said-i Nursi Vakfı müdavimi gençler, Camide cemaat halinde Öğle Namazını kıldıktan sonra, araçlarla kayak alanına doğru hareket etti.  Yaklaşık yarım saat süren yolculuğun ardından kayak alanına ulaşıldı. Kayak pistinde çocuk ve gençler kızaklarla doyasıya kayma keyfini yaşarken, Vakıf yöneticileri  ise ızgaralık yiyecekler hazırladı.

 

Said-i Nursi Vakfı Gençlik temsilcilerinden Lokman Genç yaptığı açıklamada, her yıl kış mevsiminde Cami müdavimi çocuk ve gençler için kayak etkinliği düzenlediklerini ve bu durumdan oldukça memnun kaldıklarını ifade etti.

 

Kayak alanına çocuklarıyla gelen babaların da çocuklarıyla beraber eğlendikleri görülürken, bazı çocukların da kayaktan sonra kardan adam yaptıkları görüldü. (Hamza Korkut – İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.