Batman'da Trafik Tek Yönlü Akacak

Batman'da Trafik Tek Yönlü Akacak

Batman Turgut Özal Bulvarı'nın dönüşümü projesi uygulaması kapsamında Emniyet Müdürlüğü kavşağından eski devlet hastanesi kavşağına kadar trafiğin tek yönlü olarak araç geçişi sağlanacak.

BATMAN - Batman Belediyesi'nden yapılan açıklamada, belediyenin projelerinden biri olan Turgut Özal Bulvarı'nın dönüşümü projesi uygulaması kapsamında sürdürülecek çalışmalar nedeniyle Cuma gününden itibaren itibariyle Emniyet Müdürlüğü kavşağından eski devlet hastanesi kavşağına kadar tekyönlü ve tek araç geçişi sağlanacak.

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kente nefes aldıracak olan Turgut Özal bulvarının dönüşüm projesinin Cuma gününden itibaren İlk etap çalışmaları çerçevesinde mevcut haliyle tek yönlü olarak trafiğe açık kalacak.

Silvan yönünden Eski Devlet Hastanesi kavşağına kadarki yol, 31 Ağustos Cuma günü itibariyle Emniyet Müdürlüğü kavşağından eski devlet hastanesi kavşağına kadar tekyönlü ve tek araç geçişi biçiminde sağlanacağı kaydedildi. (Halid Coşkun - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.