​Bozan: Milletimizin iradesine saygı duyuyoruz

​Bozan: Milletimizin iradesine saygı duyuyoruz

​Yerel seçimleri değerlendiren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Saadet Partisi Adayı Fesih Bozan, milletin iradesine saygı duyduklarını söyledi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerini değerlendiren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Saadet Partisi Adayı Fesih Bozan, milletin iradesine saygı duyduklarını belirterek, seçim sonuçlarının ülkeye ve millete hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanlında basın açıklaması düzenleyen Fesih Bozan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde kendilerine verilen destekten dolayı teşekkür etti.

Bozan, "Saadet Partisi olarak 31 Mart seçimlerinde değerli Diyarbakırlı hemşerilerimizin bize vermiş oldukları başta 23 bin 714 kişinin oyu olmak üzere bütün Diyarbakırlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Milletimizin iradesine saygı duyuyoruz ve saygı duyulmasını da bekliyoruz. Her şeye rağmen seçim sonuçlarının ilimize ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz." dedi.

Partililerine yönelik Malatya'da gerçekleşen saldırıyı dile getiren Bozan, "Seçim sürecinde maalesef bizler Malatya Pütürge de ve Çüngüş'te Saadet Partisi olarak mensuplarımıza saldırılar yapıldı. Çüngüş'te de seçimi kaybeden belediye başkanının akrabaları, çevresi oradaki teşkilatlarımıza saldırıda bulunulmuş ve 3 kişi yaralanmıştır. Bunu şiddetle kınıyoruz." şeklinde konuştu.

Bozan konuşmasına şu şekilde devam etti: "Bu siyasi ve rant teröristleri, terörist saldırıları diyebileceğimiz işlerin en şiddetli şekilde cezalandırılmasını talep ediyoruz. Bu meselelerinin kamufle edilmemesini devletten bekliyoruz. Bu yaşanan olaylar göstermiştir ki, bazı AK Partili kişiler kendilerini kanunların üstünde ve bu ülkenin tek sahibi olarak görmüşlerdir. Şunu bir teklif olarak sunuyoruz; Fransa'da batılılarla kol kola gezildiği gibi, terörizme karşı Türkiye'deki siyasi partiler ve liderleri Malatya ve Diyarbakır'daki saldırılara karşı olduklarını, bunu nefretle kınadıklarının göstergesi olarak Diyarbakır veya Malatya'da kol kola yürüyüşe katılmaları veya basın açıklaması yapmalarını bekliyoruz."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.