Cerablus'taki bombalı saldırı ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı

Cerablus'taki bombalı saldırı ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı

Gaziantep Valiliği, Suriye'nin Cerablus kentinde dün bomba yüklü motosikletle gerçekleştirilen saldırı ile ilgili 4 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Gaziantep'in Karkamış ilçesinin karşısındaki Cerablus kentinde dün patlayıcı yüklü motosikletle düzenlenen saldırı ile ilgili çalışma başlatıldığı belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

“Valiliğimiz koordinasyonunda danışmanlık hizmeti verilen Cerablus’ta 30.11.2020 günü saat:15.50 sıralarında Cerablus Merkez Hallavi Kavşağı Mevkiinde, EYP yüklü motosiklet kullanılarak yapılan bombalama eylemi neticesinde icra edilen araştırma ve arama faaliyetleri sonucunda eylemi yapan M. E. Ş. isimli şahıs olay günü, bu şahısla iltisaklı olduğu değerlendirilen Ş.M.Ş, S.F. ve İ.M. isimli 3 şahıs 01.12.2020 salı günü gözaltına alınmış ve şahısların evlerinde 2 adet tabaca ve 1 adet av tüfeği ele geçirilmiştir. Yerel kolluk birimlerince adli makamlarla gerekli koordinasyon sağlanarak olaya ilişkin tahkikata devam edilmektedir.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler