CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi gençleri fuhşa teşvik ediyor

CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi gençleri fuhşa teşvik ediyor

CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi, üniversiteli gençlere ücretsiz prezervatif dağıtarak fuhşa teşvik ediyor.

CHP'li belediyelerin skandalları bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz günlerde cinsi sapkınlara alkış tutan CHP'li belediyeler, bugün bir kez daha ahlaksızlığı normalleştirme çabasına girdi.

Her fırsatta toplumsal ahlakı zehirlemeyi hedefleyen projelere destek veren, halkın örf, adet ve aile terbiyesini görmezden gelen CHP'li belediyeler, bu kez fuhşa teşvik etti.

CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi, üniversiteli gençlere ücretsiz prezervatif dağıttı.

Belediye'nin meclis toplantısında gençlere yönelik bu "ahlaksız teşvik" tartışıldı. AK Partili meclis üyeleri, üniversiteli gençlere ücretsiz prezervatif dağıtılmasının örf ve adetlere uygun olmadığını söyledi. CHP'li başkan ise uygulamanın doğruluğunu savundu.

Haberin medyaya sızmasıyla birlikte sosyal medyada duruma tepki gösterildi. Haberi okuyanlar yaşananları "edepsizlik, ahlaksızlık ve terbiyesizlik" olarak yorumladı.

Çocuklarını üniversitelere eğitim görmesi için gönderen ailelerse durumdan endişeli olduklarını belirtti. Çocuklarının belediye faaliyetleriyle hangi şartlarda karşı karşıya geldiklerini öğrenen aileler ''İlim yuvalarını ne hale getirdiler.'' yorumunda bulundu.

Aileler, "Öğrencileri çok düşünüyorsanız burs verin, ucuz yurt yapın. Böyle giderse bunlar ücretsiz kürtaj da yaptırırlar." şeklinde CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesine tepki gösterdi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.