CNN İsrail protestosunu görmemiş!

CNN İsrail protestosunu görmemiş!

Taksim olaylarıyla Türkiye'de adı sık sık ikiyüzlülükle anılan CNN New York'taki İsrail protestolarını görmedi.

Türkiye'nin meydanları Gezi Parkı eylemleriyle sarsılırken, dünya ‘gözlerden kaçırılan', ‘perdelenen' şok bir gelişme daha yaşadı; 100 bin Yahudi'nin İsrail karşıtı eylemi.

Yüz binlerce Musevi, New York'ta İsrail karşıtı eylem yaptı. Ancak CNN görmedi.

9 Haziran 2013 tarihinde New York sokaklarında yüzlerce hahamın önderliğinde toplanan yüz bin Yahudi, ‘Siyonizm yok olsun' sloganları attı.

Aşağı Manhattan'ın Federal Plaza Meydanı'nda gerçekleşen eyleme Musevi kökenli çok sayıda eğitimci ve işadamının katılımı dikkat çekti.

Göstericiler, İsrail'in ordu hizmetlerindeki kokuşmuşluk ve terör devletinin dünyevileşme noktasındaki zulümlerine de vurgu yaptılar.

Böylesine kalabalık topluluğun Amerika gibi bir ülkede nadiren tepki eylemi gerçekleştirmesine rağmen CNN tek bir haber dahi yapmayarak yeni bir habercilik skandalına daha imza attı.

Taksim’deki eylemi 9 saat canlı yayında veren ve dünyaya Türkiye’de bir iç savaş yaşandığına dair mesaj verme niyetini ortaya koyan CNN ve BBC dahil uluslararası medya, yüzbinlerce Musevi'nin eylemini görmezden geldi.

Kaynak: Ensonhaber

Türkiye'de de medya, Peygamber Sevdalılarının düzenlediği ve yüzbinlerce insanın katıldığı etkinlikleri görmezden gelmekte ve karartmaktadırlar. kendilerinin yaptığını başkaları yapınca eleştiren Türkiye medyasının yaptığı, ikiyüzlülükten öteye geçemiyor. 'Tencere dibin kara, seninki benden kara' misali! (Çınarınsesi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler