Çözüm İttihad-ı İslam’dır

Çözüm İttihad-ı İslam’dır

​FETÖ’nün ABD destekli 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla Memur-Sen Gaziantep Şubesi, tarafından düzenlenen basın açıklamasında, sömürgeleştirme ve işgal planlarına karşı çözümün, İttihad-ı İslam olduğu belirtildi.

ABD destekli 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla Memur Sendikaları Konfederasyonu tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak yapılan basın açıklamaları kapsamında, Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Gaziantep Şubesi tarafından bir yürüyüş ve basın açıklaması düzenlendi.

Memur-Sen öncülüğünde, Kırkayak Parkı'nda 15 Temmuz şehitlerinin resimlerinin yer aldığı tişörtler giyerek bir araya gelen vatandaşlar, tekbir ve salavatlar getirip ve FETÖ ile darbeciler lehine sloganlar atarak kortej halinde Balıklı Parkı'na yürüdü.

Balıklı Parkı’nda bir basın açıklaması düzenlendi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan açıklamada, daha sonra 15 Temmuz şehitlerinin isimleri tek tek okunarak bir temsili yoklama yapıldı. Şehitlerin yoklamasına vatandaşlar “Burada” diyerek cevap verdi.

Memur-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök, burada yaptığı açıklamada, 15 Temmuz’un bir darbe girişiminden çok işgal girişimi olduğunu, darbe girişiminde FETÖ’nün tek başına olmadığını, darbenin asıl planlayıcılarının küresel üst akıl denilen siyonist emperyalist güçler olduğunu söyledi.

Gök, “Bundan bir yıl önce Fethullahçı terör örgütü, millete boyun eğdirmeye ve yönetime el koymaya yeltendi. Biz bu girişimi bir darbenin yanında bir işgal girişimi olarak değerlendiriyoruz. Hain darbe ve işgal girişiminde 8 binden fazla askeri personel, 35 uçak, 37 helikopter, 3 askeri gemi, 74 tank, 246 zırhlı araç, 4 bine yakın silah millete karşı kullanıldı. Yani milletin kendi silahları millete çevrildi.” dedi.

“15 Temmuz bir şehadet geçididir”

15 Temmuz’un bir şehadet geçidi olduğunu ve bir iman manifestosu olduğunu belirten Gök, “Darbe girişimi sonucu 249 kahraman kardeşimiz şehit, 2 bin 193 kardeşimiz de gazi oldu. 15 Temmuz bize iki şey hatırlatıyor. Birincisi FETÖ’cü ihanet, ,ikincisi ise kahramanca direniş, vatana sadakat, şehadet ve yeniden diriliş. İhaneti de sadakati de unutmayacağız ve unutturmayacağız. Gaflete uyuyanlar ihanete uyanır. 15 Temmuz bir şehadet geçididir, bir şehadet şölenidir, bir diriliş gecesidir ve aynı zamanda da bir iman manifestosudur.”ifadelerini kullandı.

Belli kesimlerin hala 15 Temmuz ihanetinin boyutunun idrakinde olmadığını dile getiren Gök, şunları söyledi:

“Maalesef üzerinden bir yıl geçmesine rağmen belli kesimlerin hala 15 Temmuz ihanetinin boyutunun idrakinde olmadığını görüyoruz. Bu kesimler eğer bu darbe başarılı olsaydı 16 Temmuz sabahı nasıl bir felakete uyanacaklarının da farkında değiller. Hiçbir insani, İslami ve ahlaki değer taşımayan bu Bâtıni sapkın örgütlenmenin yapabileceği kötülükleri tasavvur dahi edemiyoruz. Eğer darbe başarılı olsaydı, bu siyonist emperyalizmin uşağı olan FETÖ'cüler yeni ve güçlü, büyük Türkiye’nin önünü kesecek ve kendi efendilerine uşaklık edecek eski Türkiye’yi şekillendireceklerdi. Darbe geçekleşseydi, Türkiye bu darbenin arkasındaki üst aklın oyuncağı haline gelecek, ekonomik olarak bir sömürü, yağma ülkesine dönüşecekti. 13 yılda dişimizle tırnağımızla elde ettiğimiz haklarımız elimizden alınacaktı.”

“Zulmün tankını, topunu, uçağını, bombasını ezip geçtiler”

Gök, “Eğer bu darbe girişimi başarılı olsaydı, muhacirler sığınacak bir yurt bulamayacak ve mazlumlar kendilerine uzanan yardım elini kaybedecekti. Batılı sözde müttefiklerimiz, Filistin, Doğu Türkistan’da, Arakan’da yaptıkları gibi, Cezayir’de, Libya’da, Afganistan ve Irak’ta olduğu gibi ve son olarak Mısır ve Suriye’de yaptıkları gibi vatanımıza da sözde ‘demokrasi ve barış’ getirme bahanesiyle leş yiyiciler gibi saldıracaklardı. İşte bu gerçeklerin farkında olan sadık vatan evlatları o gece ‘Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım’ diyerek bir insan seline dönüştüler. Zulmün tankını, topunu, uçağını, bombasını ezip geçtiler. Bu nedenle işgal girişiminin başarılı olmasını canları pahasına önleyen şehitlerimize ve gazilerimize bir vatan borçlu olduğumuzu unutmayalım. Unutmayalım ki 15 Temmuz şehitlerimiz ve gazilerimiz, bu millete bu vatanı yeniden hediye ettiler.” şeklinde konuştu.

FETÖ’nün darbede tek başına olmadığının altını çizen Gök, bu darbenin asıl planlayıcılarının küresel üst akıl denilen siyonist emperyalist güçler olduğunu ve FETÖ’nün onların eli kanlı tetikçisi olduğunu belirtti.

“Çözüm İttihad-ı İslam’dır”

15 Temmuz darbe girişiminin emperyalistlerin bölgemizde uzun zamandır sergiledikleri kirli oyunların yeni bir perdesi olduğunu ifade eden Gök, şunları kaydetti:

"FETÖ bu oyunda senaryonun gereğini yapan emperyalist uşağı bir aktördür. Üst akıl dediğimiz küresel terör şebekesi, küresel faiz lobisi, küresel emperyalist çete 15 Temmuz’da ilk kez yenildi, bütün tezleri çöktü. FETÖ’nün darbecilerine sahip çıkan, kucak açan ülkelere de sesleniyoruz. Siz bu milleti PKK ile DEAŞ ile yıkamadınız FETÖ’yle de yıkamayacaksınız. Artık darbelerle bu millete baş eğdirme devri 15 Temmuzla kapanmıştır. 15 Temmuz dost ve düşmana göstermiştir ki bu ülke ve milleti için, dini, imanı ve mukaddesatı için gözünü kırpmadan şehadete koşacak milyonlarca vatan sevdalısının yaşadığı bir ülkedir. Ne Terör örgütlerine ne onların tasmalarını elinde tutan siyonist, emperyalist şer odaklarına asla teslim olmayacaktır. Üst Aklın yeni tezgahlarına akıl ve iman ile karşı koyacağız. İşte bu nedenle diyoruz ki, bütünlüğümüze, birlik ve beraberliğimize kast eden sömürgeleştirme ve işgal planlarına karşı çözüm hiç şüphesiz İttihad-ı İslam’dır.”

Basın açıklaması 15 Temmuz şehitleri için okunan Kur’an-ı Kerim ve indirilen hatimin yapılan duası ile sona erdi.

İLKHA















Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.