Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem bölgesinde incelemelerini sürdürecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem bölgesinde incelemelerini sürdürecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Gaziantep, Osmaniye ve Kilis'te çalışmaları denetleyecek, son durum hakkında yetkililerden bilgi alacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın deprem bölgesindeki incelemeleri devam ediyor.

Bugün de deprem bölgesinde incelemelerine devam edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gaziantep, Osmaniye ve Kilis'e gitmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün de Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerin ardından İskenderun ve Adana'yı ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş ve Hatay'ın ardından İskenderun ilçesine geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yetkililerden bilgi alarak incelemelerde bulundu.

Daha sonra Adana'ya geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, merkez Çukurova ilçesi Yurt Mahallesi'ndeki Zeray Apartmanı'nın enkaz alanında süren arama kurtarma çalışmaları hakkında bildi aldı.

Vatandaşlarla da görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önceki depremleri hatırlatarak, "Bütün buralardaki depremleri nasıl atlattıysak hiç endişe etmeyin bundan da kısa sürede kurtulacağız. Tabii ki ölenlerimiz ciğerparelerimizdir." dedi.

Deprem bölgesinde incelemelerini sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Gaziantep, Osmaniye ve Kilis'teki çalışmaları denetleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.