Dağa kaçırılan oğlunun yaralı olduğunu HDP'lilerden öğrendi!

Dağa kaçırılan oğlunun yaralı olduğunu HDP'lilerden öğrendi!

​Diyarbakır'da oturma eylemi yapan annelerden Remziye Akkoyun, HDP il binasındaki bir kişinin, dağa kaçırılan oğlunun yaralı olduğunu ileri sürdüğünü belirterek kriz geçirdi.

Çocukları dağa kaçırıldığı gerekçesiyle Diyarbakır'a HDP İl Binası önünde oturma eylemi yapan annelerin bekleyişleri sürüyor.

Oturma eylemi yapan annelerden Remziye Akkoyun, dağdaki oğlu hakkında aldığı haber üzerine büyük bir üzüntü yaşadı.

İddialara göre HDP’liler tarafından Remziye Akkoyun’a, oğlu Azat Akkoyun'un yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı söylendi. Bu haber üzerine anne Akkoyun’a ağıtlar yakarak feryat etti. Uzun süre gözyaşları döken Akkoyun, HDP İl Başkanlığı önüne çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Anne Akkoyun, hastaneye götürülmeden önce, "Partide bana ‘oğlun yaralı ve hastanede’ denildi. Oğluma bir şey olursa partiyi yakarım." ifadelerini kullandı.

Öte yandan söz konusu iddianın HDP'li bir kişi tarafından öne atılması, "HDP ile PKK arasındaki bağı bir kez daha ortaya koyduğu" yorumlarını da beraberinde getirdi.

HDP'li  kadın ve kızından provokatörlük

Öte yandan gün içerisinde eylemin yapıldığı yere gelen HDP'li bir kadın ve kızı, acılı annelere hakaret ederek provokatörlük yaptılar.

Gergin anlara neden olan anne ve kızı, HDP binasında bir süre kaldıktan sonra tekrar çıktı. Anne ve kızı çıkışta da gerginliğe neden oldular.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler