Devlet Övünç Madalyası iftar programında takdim edildi

Devlet Övünç Madalyası iftar programında takdim edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevcih edilen "Devlet Övünç Madalyası" Diyarbakırlı şehid ailesine düzenlenen iftar programında takdim edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevcih edilen Devlet Övünç Madalyası, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu tarafından şehid ailesine düzenlenen iftar programında takdim edildi.

Diyarbakır'ın Merkez Kayapınar ilçesinde özel bir düğün salonunda şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen iftar programında, 10 Aralık 2016'da İstanbul'da meydana gelen menfur saldırıda hayatını kaybeden Süleyman Sorkut'un ailesine Devlet Övünç Madalyası takdim edildi.

Programda konuşan Güzeloğlu, "Manevi bir iklimin, mübarek ramazanın ilk iftarında, manevi bir ortamda tüm şehitlerimizin huzurlarında bir aradayız. En değerli varlıklarını, canlarını, bu vatan, bayrak, millet ve devlet uğruna seve seve feda eden bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Gazilerimize de milletçe minnet duygularımızı ifade ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan adına şehidimiz Süleyman Sorkut'un değerli anne ve babasına en büyük onuru taşıyan devlet övünç madalyasını büyük bir onur ve gururla takdim ediyorum. Rabbim şehitlerimizden de razı olsun." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.