Diyarbakır Valisi Güzeloğlu, anne Hacire Akar ile görüştü

Diyarbakır Valisi Güzeloğlu, anne Hacire Akar ile görüştü

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, HDP İl Başkanlığı önünde yaptığı eylemle evladına kavuşan anne Hacire Akar ile görüştü.

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, HDP’liler tarafından oğlunun dağa kaçırıldığını belirterek HDP İl Başkanlığı önünde yaptığı oturma eyleminin sonuç vermesiyle evladına kavuşan anne Hacire Akar ile görüştü.

Ziyarette Güzeloğlu, hiçbir annenin evlat acısı yaşamaması için üzerlerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirerek gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi.

Güzeloğlu, "Bir annenin, yürekleri dağlayan feryadına hep birlikte şahit olduk. Hacire Annemiz, terör örgütünün kaçırdığı çocuğuna kavuştu. Acısı son buldu. Hem Valiliğimizin hem de Büyükşehir Belediyemizin imkânlarını kullanarak bu çocuklarımıza sahip çıkacağız. Hiçbir annenin çocuğunun terör örgütünce kaçırılmasına fırsat vermeyeceğiz. Gereken tedbirleri alıyoruz. Üzerimize tüm düşen sorumlulukları yerine getirerek çocuklarımızın terör örgütünce kaçırılmasını engelleyeceğiz.” dedi.

Anne Akar ile yapılan görüşme hakkında bilgi aktaran Güzeloğlu, “Hacire annemiz ile duygu dolu yaptığımız sohbette, tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını belirttik. Güçlü devletimiz, her zaman vatandaşının yanındadır. Biz masum çocuklarımızı, gençlerimizi koruyacağız. Onların terör örgütünün hain emellerine alet olmasına fırsat vermeyeceğiz. Annelerin gözyaşı akmasın diye mücadelemiz sürecek." ifadelerini kullandı.

Hacire Akar, HDP'lilerce dağa kaçırıldığını iddia ettiği oğlu Mehmet Akar (21) için dört gün HDP İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapmış, daha sonra çocuğuna kavuşmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da anne Hacire Akar ile telefonda görüntülü görüşmüştü.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.