Diyarbakır'da bazı güzergahlar trafiğe kapanacak

Diyarbakır'da bazı güzergahlar trafiğe kapanacak

​Diyarbakır Valiliği 21 Mart Perşembe günü bazı güzergâhların trafiğe kapalı olacağını duyurdu.

21 Mart Perşembe günü Newroz Parkında yapılacak olan newroz kutlamaları nedeniyle bazı güzergahların trafiğe kapalı olacağı duyuruldu.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, "21 Mart 2019 Perşembe günü ilimizde yapılacak olan Nevruz Kutlamaları kapsamında güvenlik tedbirlerinden dolayı etkinlik alanının yapılacağı güzergâh ile bazı caddeler araç trafiğine kapatılacaktır." denildi.

Açıklamada, 20 Mart Çarşamba günü itibari ile etkinlik bitene kadar trafiğe kapatılacak olan yollar şu şekilde belirtildi:

Mehmet Uzun Caddesinde; Fidanlık Kavşağı ile Tüvtürk Kavşağı arası kapatılacak, alternatif olarak; Çevlik Caddesi ve Sento Caddesi takiben Şanlıurfa yoluna veya Mardin yoluna verilecektir.

Yenihal 2. Caddesinde; Çevlik Caddesi ile Mehmet Uzun Caddesi arası kapanacak, alternatif olarak; Yenihal 1. Caddesi ve Çevlik Caddesine verilecektir.

Evrim Alataş Caddesinde; Aram Tigran Caddesi kesişimi ile Evrim Alataş Nevruz Caddesi kesişimi arası kapanacak, alternatif olarak; Siverek Caddesi takiben Mardin yoluna veya Urfa yoluna verilecektir.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.