Diyarbakır'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Diyarbakır'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Diyarbakır'da yarın düzenlenecek miting dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Diyarbakır Valiliği, HDP tarafından yarın İstasyon Meydanı'nda yapılacak miting dolayısıyla giriş ve çıkışlarda mağduriyetlerin oluşmaması adına trafiğe kapatılacak yol ve alternatif güzergâhları açıkladı.

Açıklamaya göre, bugün saat 19.00 itibariyle trafiğe kapatılacak yol ve alternatif güzergâhlar şu şekilde belirtildi:

"Akkoyunlu Caddesi, Ofis Kavşak'tan kapanacak ve alternatif olarak Ekinciler Caddesi-Hintlibaba Caddesi'ni takiben Ali Emiri Caddesi'ne verilecek.

Mehmet Arif Ersoy Caddesi, Sezai Karakoç Kavşağı'ndan kapanacak ve alternatif olarak Cemiloğlu Caddesi, Klavuz Caddesi takiben Nükhet Coşkun Caddesi'ne veya Şehitlik Kavşağı-Ali Emiri Caddesi takiben Elazığ Caddesi'ne verilecek.

Cemiloğlu Caddesi, Cemiloğlu Klavuz Caddesi kesişimi, Cemiloğlu Caddesi-Gürsel Caddesi kesişiminden kapanacak ve alternatif olarak Klavuz Caddesi ve Gürsel Caddesi takiben Nükhet Coşkun Caddesi'ne verilecek.

İstasyon Caddesi'nde, İstasyon Caddesi-İnaloğlu Caddesi kesişiminden kapanacak ve alternatif olarak Ali Emiri Caddesi takiben Elazığ Caddesi veya Ekinciler Caddesi'ne verilecek.

Kışla Caddesi'nde, İstasyon Caddesi-Kışla Caddesi kesişiminden kapanacak ve alternatif olarak Ekinciler Caddesi takiben Elazığ Caddesi'ne verilecek."

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler