Diyarbakır’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Diyarbakır’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Yarın İstasyon meydanında yapılacak olan “1 Eylül Dünya Barış Günü” mitingi dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesi İstasyon meydanında yarın yapılacak olan “1 Eylül Dünya Barış Günü” mitingi münasebetiyle bazı yolların trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Konuya ilişkin Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, “İlimiz Yenişehir ilçesi İstasyon Meydanında 1 Ağustos Pazar günü 16.00 ile 19.00 saatleri arasında “1 Eylül Dünya Barış Günü” konulu açık hava toplantısı düzenlenecektir. Vatandaşlarımızın etkinliğin yapılacağı alana yakın yollarda giriş ve çıkışlarda mağdur olmaması adına etkinlik süresince trafiğe kapatılacak olan yollar ile alternatif güzergâhlar aşağıda belirtilmiştir.” denildi.

“1 Ağustos pazar günü saat 07.00 ile etkinlik bitimine kadar kapatılacak olan yollar:

Akkoyunlu caddesinde, ofis kavşaktan kapatılacak olup alternatif olarak ekinciler caddesi ile Hintli baba caddesini takiben ali emiri caddesine verilecektir.

Mehmet Akif Ersoy caddesinde, Sezai Karakoç kavşağından kapatılacak olup alternatif olarak Cemiloğlu caddesi, Klavuz caddesini takiben Nükhet Coşkun caddesine veya şehitlik kavşağı ile Ali Emiri caddesini takiben Elâzığ caddesine verilecektir.

Cemiloğlu caddesinde, Cemiloğlu- Kılavuz caddesi kesişimi ve Cemiloğlu caddesi-Gürsel caddesi kesişimindin kapatılacak olup alternatif olarak Kılavuz caddesi ve Gürsel caddesini takiben Nükhet Coşkun caddesine verilecektir.

İstasyon caddesinde, İstasyon caddesi-İnaloğlu caddesi kesişimden kapatılacak olup alternatif olarak Ali Emiri caddesini takiben Elâzığ caddesi veya ekinciler caddesine verilecektir.

Kışla caddesi, İstasyon caddesi-kışla caddesi kesişimden kapatılacak olup alternatif olarak Ekinciler caddesini takiben Elâzığ caddesine verilecektir.”

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.