Diyarbakır'da boş bir arazideki yangın paniğe neden oldu

Diyarbakır'da boş bir arazideki yangın paniğe neden oldu

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinde gece yarısı boş bir arazide çıkan yangın kısa süreli panik oluşturdu.

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesindeki boş bir arazideki kuru otların alev alması çevredeki binalarda oturanları tedirgin etti.

Saat 00.50 sıralarında belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede arazinin büyük bir bölümüne yayıldı. Çevredeki sitelere bitişik olan araziden dumanların yükselmesi halkı kısa süreliğine tedirgin etti.

Yaklaşık 20 dakika sonra itfaiyenin müdahale ettiği yangın kontrol altına alınırken, şehrin farklı noktalarındaki boş arazilerde de benzeri yangın olaylarının yaşandığı öğrenildi. (Abdurrahman Tetik, Emrah Deniz - İLKHA)




















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.