Diyarbakır'da planlı elektrik kesintisi

Diyarbakır'da planlı elektrik kesintisi

Dicle EDAŞ, Diyarbakır'da kesici ölçüm kabini binasında yapılacak onarım nedeniyle belli bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacağı duyurusunda bulundu.

Dicle EDAŞ tarafından yapılan yazılı açıklama ile Diyarbakır'a bağlı Özdemir köyünde bulunan yeni KÖK (Kesici Ölçüm Kabini) binasının fiziki bağlantısının yapılması sebebiyle bazı mahallelerde elektrik kesintisi uygulanacağı duyuruldu.

Açıklamada, çalışma nedeniyle bugün 09.00 ile 14.00 saatleri arasında Alipınar, Fatih ve Yunus Emre mahalleleri, Sento, Göçmenler ve Şehitlik caddeleri ile Mehmet Akif Ersoy, Sezai Karakoç bulvarlarında elektrik kesintisi uygulanacağına yer verildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.