Diyarbakır'da seçim güvenliği toplantısı yapıldı

Diyarbakır'da seçim güvenliği toplantısı yapıldı

​Diyarbakır'da 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine yönelik, Seçim Güvenliği ve Koordinasyon toplantısı yapıldı.

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine yönelik düzenlenen Seçim Güvenliği ve Koordinasyon toplantısı Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu başkanlığında gerçekleşti.

Gerçekleşen toplantıya; Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Halis Zafer Koç, Vali Yardımcısı Dr. Ahmet Naci Helvacı, 16. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Yaşar Arslanhan, 8.Ana Jet Üssü Komutanı Tuğgeneral Ersin Eser, 17 İlçe Kaymakamı, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, ilgili kurum müdürleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Toplantıda 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin huzur ve güven içerisinde gerçekleştirilmesi için seçim takvimi ile il genelinde seçim süresince alınması planlanan emniyet tedbirleri ve seçimle ilgili yapılacak işlemler görüşüldü.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler